Колишній радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Ілля Ківа, котрий вже 20-й у списку кандидатів на пост президента України, прокоментував статистику Національної поліції, згідно з якою "на всю Волинь працює лише одна повія".

В інтерв'ю виданню "Страна" він зазначив, що статистика по повіям в регіонах країни завжди була фіктивною в силу певних причин.

Ілля Ківа, екс-радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова
Ілля Ківа, екс-радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова

"Згідно з офіційними даними, Національна поліція виявила за минулий рік 955 повій. Як це можливо, якщо тільки в одному стрип-клубі "РІО" (він же клуб, він же бордель), який розташований в Києві, працює близько 200 жриць любові? Там конвеєр. Як на Волині може бути тільки одна повія, а в Івано-Франківську - жодної? Хоча цьому є пояснення - будинки розпусти сьогодні ростуть як гриби. Київ став столицею секс-туризму. Борделів тут більше, ніж у всій Європі! І все це працює під чуйним контролем одного з нардепів від БПП. Більш того, я впевнений в тому, що ті, хто сьогодні контролюють цей бізнес, контролюють і постачання кокаїну", - додав Ківа.

Ілля Ківа, екс-радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова
Ілля Ківа, екс-радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За його словами, потрібно детальніше попрацювати над вирішенням цього питання начальнику головного управління Національної поліції Анрію Крищенку:

"БПП зібрав під своє крило повій не тільки з усього парламенту, а й з вулиць. Всі повії з'їхалися до столиці під вибори".

Ілля Ківа, екс-радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова
Ілля Ківа, екс-радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова

Як відомо, напередодні на своїй сторінці у Facebook Ківа писав, що його кандидатуру "блокують з боку правління державного ПриватБанку".

"Протягом 5 днів банк перевіряє мою декларацію, яку вже перевірило НАЗК і яка офіційно опублікована, замість покладеного терміну не більше 3 днів. Сьогодні мені повідомили, що моя декларація не затверджена членом правління банку - остання необхідна підпис. Без неї ми не можемо відкрити виборчий фонд і вести виборчу кампанію. Це грубе порушення виборчого процесу з боку державного банку. А в період такої короткої кампанії просто позбавляє можливості кандидата займатися агітацією. Я маю намір звернеться в національну поліцію України з відповідною заявою ", - підсумував він.

Дивіться: Вибори-2019: які основні тенденції цієї передвиборчої кампанії

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко вимагає вибачень від кандидата у президенти Анатолія Гриценка за його заяву про те, що керівник ГПУ нібито "ховав свого сина від служби в АТО". Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський став кандидатом у президенти. Також "Знай.ua" писав, розвідники США підготували страхітливий прогноз для українців.