Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участі в президентській гонці, до нього підвищена увага. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше підписників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський живе звичайним життям, робить свою основну роботу і просто радіє простим речам.

Так, зараз в Одесі проходить п'ятий фестиваль чемпіонату України з гумору "Ліга Сміху". Цей проект придумав Зеленський і став його ведучим. Так що без нього на фестивалі не обійшлося. На сторінці Володимира Зеленського з'явилося нове фото, на якому він позує у натовпі лігасмішників, які, цілком можливо, стануть електоратом артиста на майбутніх президентських виборах.

Шанувальники зазначили, що серед натовпу веселих і кмітливих, в якому майже не видно самого Зеленського, є хлопці і дівчата, які вже відомі широкому глядачеві. Зокрема, на знімку видно учасників команд "Загорецька Людмила Степанівна", "Трио разные и ведущие", "Заїнька", "Отдыхаем вместе" та інших. Це вже відомі актори гумористичного жанру, для яких "Ліга Сміху" стала поштовхом до успіху і визнання.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"ЛІГА СМІХУ. Сьогодні говорили з молодими та веселими про доросле і серйозне! Всі – розумні, кайф", - йдеться у підписі до фотографії з фестивалю, яка з'явилася на сторінці Зеленського. Численні шанувальники артиста і тепер уже кандидата в президенти не залишили без уваги його нову публікацію і почали активно її коментувати.

Нагадаємо, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".