Небагато хто з кандидатів у президенти озвучують кроки по закінченню війни на Донбасі.

Вони уникають прямих пропозицій, цілком усвідомлюючи, що виконати це буде проблематично.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Юлія ТИМОШЕНКО. Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко запевняє, що в разі її перемоги, вона зуміє відновити территориальну цілісність України. Щоб закінчити війну, Тимошенко пропонує сісти за стіл переговорів з РФ. Досягти цього вона планує за допомогою власної формули «Будапешт плюс», що передбачає відновлення ядерного статусу країни.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


Петро ПОРОШЕНКО. Чинний президент Петро Порошенко робить ставку на Мінські угоди, посилення армії і національні інтереси країни. За словами Порошенка, на окупованих територіях України повинні з'явитися миротворці ООН, а війна повинна завершитися на умовах, вигідних Україні. Цього він хоче досягти за допомогою дипломатії і санкцій проти Росії.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський


Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ. Заява шоумена Володимира Зеленського про необхідність «домовитися з Росією» викликала гнівну реакцію як у звичайних людей, так і у експертів. За словами шоумена, Україна не здатна повернути території за допомогою армії, а «Мінськ більше не працює». Вихід із ситуації – домовлятися з Кремлем.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Анатолій ГРИЦЕНКО. Лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко запевняє, що він здатний повернути Крим і Донбас, не даючи їм особливий статус та без військових дій. Щоб відрізати самопроголошені республіки від Росії, політик хоче закрити кордон між Росією та Україною, а потім роззброїти бойовиків. Він готовий йти на компроміс з Москвою, але конкретних кроків не називає.

Юрий Бойко
Юрий Бойко

Юрій БОЙКО. Представник «Опозиційної платформи – За життя» Юрій Бойко – один з найбільш відвертих прихильників переговорів з терористами. Також він вважає війну на сході країни громадянським конфліктом.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Олег ЛЯШКО. Лідер Радикальної партії Олег Ляшко каже, що посилить ЗСУ, зробить з України ядерну державу, а з США буде укладено військові угоди. Експерти сходяться на думці, що це чистої води популізм, а прямі угоди з США можливі тільки за згодою Вашингтона.

Валентин Наливайченко

Валентин НАЛИВАЙЧЕНКО. Кандидат від партії «Справедливість» Валентин Наливайченко обіцяє, що його рекомендації по завершенню війни з Росією будуть найбільш ефективними. Перший крок, каже кандидат, буде спрямований на створення резервної Добровольчої Армії. Другий крок – це розвиток оборонно-промислового комплексу за рахунок держзамовлень для ЗСУ.

Нагадаємо, Шахов розповів про брудні технології майбутніх виборів: епідемія в головах

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Астролог передбачив результати виборів в Україні: несподівані прізвища

Також Знай.ua" писав про те, що Вибори 2019: інструкція, як не дати вкрасти свій голос