У мережі з'явилося фото простих українських чиновниц, яке дещо шокувало українців. Особливо, коли вони порівняли приблизну вартість відпочинку з їх доходами, які зазначені у деклараціях.

Чиновниці з міськради провінційного містечка вирішили показати свої друзям і недругам розкішний відпочинок, який влаштували собі в середині зими. Так, начальник фінансового управління Бучанської міськради Тетяна Симон і завідуюча відділом прес-служби Вікторія Ляховец похвалилися у Facebook своїми фото з популярного в середовищі еліти відпочинку на Мальдівах. Схоже, на Мальдівах Ляховец святкувала свій 50-річний ювілей.

У замітці на своїй сторінці в Facebook іменинниця зазначила локацією готель "COCOON Maldives", в якому тиждень відпочинку для однієї людини коштуватиме $3 тисячі (майже 90 тисяч гривень).

При цьому по декларації Вікторії Ляховец заробітна плата її за 2017 рік склала 175,7 тис. грн, тобто приблизно 15 тис. грн на місяць. А значить, на відпочинок на Мальдівах вона витратила майже половину зароблених за рік грошей.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У своїй декларації чиновниця зазначила чоловіка і сина, який працює в газеті "Бучанские новини". Їх сумарний річний дохід не перевищував 100 тис. грн. Інших заощаджень у сім'ї Ляховец нібито немає.

Начальник фінансового управління Тетяна Симон у своїй декларації показала майже такий же річний дохід - близько 180 тис. грн. Крім цього, вона задекларувала подарунок у негрошовій формі вартістю 73,5 тис. грн. Інших заощаджень, якщо вірити декларації чиновниці, вона не має.

Мер Бучі Анатолій Федорук, якого судять за розкрадання держмайна, підтвердив освітлену в ЗМІ інформацію.

"Ніколи як посадова особа і як фізична особа не відстежував і не вдавався в особисте життя своїх співробітників, які працюють в бюджетних структурах. Де вони відпочивають, в які заклади ходять, що вони одягають і так далі. Вони зараз дійсно перебувають у відпустці", - запевнив Федорук.

Нагадаємо, Instagram жорстко опустив топову путінську пропагандистку. Вона вже давно оскандалилася своєю поведінкою.

Як повідомляв Знай. ua, підпорядкована Кернеса продала дитину з інтернату. Україну сколихнула цинічна історія з чиновником і усиновлювачем.

Знай. ua писав, що Зеленський оновив декларацію. За роки роботи в "95 Кварталі" слуга народу став одним з найбагатших у країні, але при цьому справно платить податки.