Нещодавно журналіст Денис Казанський опублікував фото сторінки книги одного з російських «підручників». Вже вкотре росіяни «вразили» своєю неадекватністю. Книга «вчить», що українців як нації ніколи не існувало:

Казанський стверджує, що уявлення про Україну і українців у росіян примітивні, печерні. Навіть ті, хто претендує на інтелектуальність, на повному серйозі вірять у байки про те, як українців вигадали в австрійському генштабі. Й додає: «Не дивно, що з таким підходом вони втратили Україну».

Тільки уявити собі, позбавлена навіть елементарної логіки, нова російська література «констатує», що «вирішальним фактором у формуванні «українства» як такого стали зусилля Польщі в 19 столітті, спрямовані на полонізацію (ополячування) західноруських земель Російської Імперії… Основоположну роль у прояві українства і українського політичного націоналізму зіграли Польща і Австрія».

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мережа буквально вибухнула з приводу цієї дурниці:

«Цікаво, а автори цього «праці» в курсі, що останній розділ Речі Посполитої відбувся в 1795 році, а Царство Польське було під російським контролем вже з 1812 року? Тобто в середині 19 століття Польщі не існувало як політичної одиниці», «Так вони самі не знають, кому вірити. До 1918 року не було ні України, ні українців взагалі!», «А самі ці тупари не можуть подумати, скільки років Києву а скільки років московії? Або там думати нічим?», «У цій ситуації для нас є і плюси і мінуси. Мінусів більше, зазомбовані цим дебіли їдуть нас «рятувати»». Звідси війна».

Нагадаємо, легендарний український актор офіційно звернувся до Путіна, від таких слів агресора буде трясти від злості.

Як повідомляв "Знай.uа", українська журналістка роз'ясненнями яснила, за що не люблять Росію.

Також "Знай.uа" писав, що син головного Путінського блазня показавши відпочинок у Маямі.

Жириновський кидався на людей і метал черевики на акції Навального в Москві проти пенсійної реформи