Путін – сволота. Твердження, з яким погодиться, мабуть, вся свідома Україна, прозвучало з вуст легендарного українського актора Станіслава Боклана. Ці слова на адресу російського президента прозвучали під час бесіди актора зі скандальною журналісткою Яніною Соколовою у програмі "Рандеву з Яніною Соколовою", і веде з ним погодилася. Між ними відбувся діалог, у якому "сакральне" слівце, що описує всю суть Путіна, прозвучало тричі.

"Путін – сволота, і нічого з цим не зробиш", - заявив Станіслав Боклан
"Але ж він дійсно сволота!", - погодилася Соколова.
"Сволота", - повторив актор.

При цьому Боклан зізнався, що російське телебачення у нього вдома все ще працює. Ось просто потім, щоб знати, що ллють у вуха пропагандисти Путіна російському народу про українців. Актор заявив, що коли включає телеканали агресора, таке відчуття, що "кімната наповнюється ла*ном"

Але, тим не менш, там залишилася рідня, зізнався Боклан. Там є актори, які його називають "фашистом", а є ті, хто розуміє, що відбувається. "Потрібно бути готовими для розмови, ми не повинні закриватися", - пояснив актор свою позицію.

Як раніше повідомляв Знай.uа, українська журналістка Яніна Соколова дохідливо пояснила на прикладі одіозного російського політика, за що в світі не люблять Росію

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Українська журналістка Яніна Соколова в своїй авторській передачі "Вечір з Яніною Соколовою" дохідливо пояснила, чому світ не любить Росію. У провину країни-агресора Соколова справедливо поставила постійну "гру м'язами" і "брязкання зброєю", а також бажання дістатися своїми загребущими руками до країн, які від неї не залежать – або знищити, або підпорядкувати. Для прикладу, Соколова взяла слова одіозного депутата російської Держдуми Володимира Жириновського.

Як повідомляв портал "Знай.uа", журналістка Яніна Соколова в прямому ефірі на російському телебаченні принизила Росію, назвавши її облізлим ведмедем, до якого гидко підійти. Аплодуємо стоячи!

Раніше Яніна Соколова жорстко висміяла главу МЗС РФ Марія Захарова, інсценувавши для відео дзвінок їй.

"Маша, привіт! Дякуємо за сіль! Отримала, передала в команді кожному по пачці. Ось стоїть гример задоволена, радіє, спасибі! Духи? Я бачила, так, пробник "Ніна Річі" надіслала… Ти знаєш, я, напевно, перешлю тобі його назад від гріха подалі… Що? А, Героям Слава! Умничка, вивчила все, Лаврову привіт!" – нібито говорить журналістка Захарової по телефону.