Начальник кримських і донецьких головорізів Володимир Путін на зустрічі з турецьким президентом Реджепом Тайіпом Ердоганом несподівано вибухнув гучними заявами на адресу політики США щодо Сирії.

Путін заявив, що американська армія нібито перебуває на території Сирії незаконно.

Путін і Трамп
Путін і Трамп

Про це стало відомо завдяки повідомленням кремлівського пропагандиста Дмитра Смирнова. Також до запису прикріплено відео заяви.

"Путін: Американські військовослужбовці перебувають на території Сирії незаконно. Для їх знаходження там немає жодних підстав", — підписав відео Смирнов.

"Немає ні запрошення законного легітимного уряду, ні рішення Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй", - заявив Путін.

Варто нагадати, що Володимир Путін нагородив російських військовий за обстріл в Маріуполі в січні 2015 року, під час якого загинули десятки українців. Як виявилося, Володимир Путін присвоїв керівникам "операції" генеральські звання. Деякі з них було призначено на важливі пости на так званому "українському стратегічному напрямку".

Варто нагадати, що до річниці теракту волонтери міжнародного співтовариства InformNapalm зібрали додаткові дані про російських військових, причетних до вбивства десятків цивільних. Мирне місто обстріляли вранці 24 січня 2015 року, тоді загинули близько тридцяти людей, понад 90 маріупольців було поранено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі сміються над свіжим фото Володимира Путіна, який приміряв оригінальний "намордник". Відповідні кадри опублікував пропагандист Дмитро Смирнов.

В мережі відразу ж взялися коментувати епічність кадр:

"Приміряв образ для Гаазького трибуналу: як Ганнібал Лектор, в суцільному наморднику”, "а я думав, він його не знімає”, “Діма, це той музей, де зберігається яйце з голкою”, “побачив себе в пеклі”, “чисто папуас”, “він і без шолома так може”, “і він живе в цьому шоломі вже 15 років”, – пишуть користувачі.

Нагадаємо, у Меркель розповіли про найбільше приниження Путіна на міжнародній арені.

Як повідомляв Знай.uа Кремлівський переворот все ближче: американські санкції змусили путінських олігархів продавати свої іграшки.

Знай.uа писав, Порошенко постане перед судом: стало відомо, коли і чому.