Автором скандального інциденту став син епатажного депутата Володимира Жириновського, який є віце-спікером Держдуми і членом ЛДПР Ігор Лебедєв. У своєму Facebook політик виклав кілька фото з підписом "Miami, можна тільки закохатися!", "у чудовому настрої", а також доклав геотэг "р. Майамі-Біч". На знімках зображені краси американського міста, які здатні викликати заздрість чи не у кожного його виборця.

Ігор Лебедєв разом з батьком

Через трохи часу публікацію зауважив керівник думської фракції "Єдина Росія" Сергій Неверов, і нагадав політику: "Ігор Володимирович, йде регіональний тиждень,Майамі не наш регіон,це далеко від Хабаровська,Володимира і Смоленська.Ви тут з Володимиром Вольфовичем потрібніше".

Сам же Сергій Неверов, до речі, потрапив у санкційні списки США і йому заборонено в'їзд на її територію

Віце-спікер на звернення колеги відреагував цілком природно: "Майамі, як виборчий округ, прикріплений до одного з округів депутатів нашої фракції. Вам гріх цього не знати))))".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В даний момент посаду Ігоря Лебедєва видалено. Однак, є скріншот з коментарями:

Нагадаємо, "Я допомагав йому, він мені": Жириновський розповів про перший сексуальний досвід у сараї з хлопчиком

За словами скандального російського політика, лідера ЛДПР Володимира Жириновського, перший сексуальний досвід він отримав з хлопчиком, який був старше його.

Своїми одкровеннями він поділився в ефірі передачі "Жіночий клуб" на Радіо "Комсомольская правда".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "Вистачить тинятися по чужих кутках", - Жириновський у своєму стилі привітав Дурова з днем народження

Лідер "ЛДПР" Володимир Жириновський, який активно користується власним каналом в Telegram і російської соцмережею "ВКонтакте", вирішив привітати їх засновника Павла Дурова з днем народження.

Також "Знай.uа" писав про те, що Сяде надовго: Жириновський поплатиться за підтримку бойовиків на Донбасі