Лідер "ЛДПР" Володимир Жириновський нещодавно потрапив у дуже незручне становище. Він так хотів привітати на інавгурації представника партії Володимира Сипягіна, раніше обраного губернатором Володимирської області, що не втримався на ногах.


Піднімаючись на сцену, Жириновський спіткнувся і впав на коліна перед об'єктивами камер. Як кажуть, піднятися йому допоміг фотограф.

Жириновський
Жириновський

Згодом помічниця скандального політика виправдалася: мовляв, із ним все в порядку, а його промова, мовляв, "була як завжди красномовною і переконливою".

Жириновський
Жириновський

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще


Виступаючи з промовою, Жириновський пообіцяв, "мешканці регіону не пошкодують про зроблений вибір". Той факт, що російський політик впав швидше, ніж "втомлений Шулявський міст" у Києві, не залишився без уваги. Хоча кадри намагалися вирізати, особливо завбачливі злили їх у мережу, аби потішити росіян.


Дивіться: Жириновський упав на важливому заході


Нагадаємо, Жириновський випадково визнав повну поразку Росії у релігійному конфлікті.
Як повідомляв Знай.ua, Путін офіційно підписав закон про збільшення пенсійного віку в РФ.
Також Знай.ua писав, Жириновський шокував заявою про Томос в Україні.