Президент Росії Володимир Путін вже підписав скандальний законопроект про підвищення пенсійного віку.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, відповідно до опублікованого документу, пенсійний вік для жінок відтепер підвищиться з 55 до 60 років, для чоловіків з 60 до 65 років.

Варто відзначити, що спочатку російська влада планувала збільшити пенсійний вік до 63 років для жінок та 65 років для чоловіків, проте відразу ж після оголошення такого рішення влади рейтинг особисто Путіна та його політичної сили різко впав.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Саме після цього Путін виступив в ефірі центральних телеканалів та "з барського плеча" трішки знизив верхню позначку пенсійного віку.

Разом з тим варто додати, що російські репер Баста, раніше внесений у базу "Миротворець" за українофобні висловлювання та виступи в аннексированному Криму, висловився на підтримку підвищення пенсійного віку в Росії.

"Якщо ми не підвищимо пенсійний вік, то через кілька років нам буде нічим платити пенсії. Підвищення пенсійного віку - це страшно, але по-іншому ніяк", - висловився музикант у відповідь на питання журналістів.

Баста навів розрахунки: через кілька років на одного працюючого припадатиме по шість пенсіонерів. Пенсії буде платити нічим, виникне необхідність підвищення податків. Тому пенсійна реформа є вимушеною.

Крім того варто відзначити, що днями у Росії сталась скандальна історія, яка вчергове показала справжнє обличчя російського "правосуддя".

Кричущий вирок винесено в Пермі щодо 64-річного пенсіонера та ветерана праці Ігоря Трошева.

Чоловіка засудили строком на 1 рік позбавлення волі умовно за нібито вирощування наркотичної рослини. За інформацією журналістів, одного разу пенсіонеру завезли на ділянку новий грунт. Із нього виріс бур'ян - мак.

Пенсіонер не звертав на нього уваги, однак у підсумку щодо нього все одно завели кримінальну справу. Перед судом чоловік здав аналіз на наявність наркотиків у крові. Тест нічого не показав. В ході судового засідання прокурор вимагав у якості покарання для пенсіонера три роки позбавлення волі.

Однак суд не пристав на таке суворе покарання, узявши до уваги позитивні характеристики обвинуваченого - він ветеран праці. Окрім того, дружина пенсіонера є інвалідом. Вердикт суду - один рік позбавлення волі умовно.

"Не очікував я такого ніколи. Виходить так, що я став заручником власного городу", - розповів пенсіонер.

Нагадаємо, Жириновський різко прозрів і визнав поразку Росії.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін знову кинув Навального за ґрати.

Також "Знай.ua" писав, що під носом у Путіна встановили пам'ятник "хунті".

В Росії тисячі людей вийшли на мітинг проти підвищення пенсійного віку