Скандальний депутат, лідер партії "ЛДПР" Володимир Жириновський заявив, що Російська Православна церква зазнала поразки і тепер "головною православною країною світу" є Україна. Про це політик заявив, виступаючи в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим".

Жириновський
Жириновський

Несподіване прозріння головного пропагандиста і кривдника України пов'язано з тим, що політик упевнений, в Україні більшовики знищили набагато менше церков, ніж у Російській Федерації, тому саме Українській Православній Церкві і дістанеться Томос.

Жириновський
Жириновський

"Порошенко заявляє, що Україна стає найбільшою православною країною. Ви уявляєте, він частково правий. Тому що в Україні всі парафії, церкви, храми були збережені, а в основному зруйновані в Росії. Ось як зробили руками більшовиків у Кремлі! Здавалося б, руйнували церкви по всій радянській країні. Ні — в основному по етнічній Росії спалюють, руйнують. В Україні збереглася. І там зараз реально більше парафій, храмів, монастирів. Якщо вони отримують автокефалію, то вони проголошують себе вже головною православною країною. І як би говорять, що Москва тепер уже — не третій рим", — з обуренням сказав одіозний політик.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше ми писали, що скандальний політик з Росії Володимир Жириновський спільно з деякими співучасниками з власної політичної партії надав роботу українським слідчим. Генеральній прокуратурі України було видано дозвіл суду на організацію досудового розслідування дій росіян.

Також ми повідомляли, що знаменитий своїми скандальними витівками спонсор терористів і депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський в ході протесту проти пенсійної реформи накинувся на учасників акції.

Як помітно на відеозаписі очевидців з місця подій, істерика у лідера ЛДПР почалася після критики людей в його адресу.

Нагадаємо, Генпрокуратура взялася за Жириновського.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Жириновський заявив, що Україна заборгувала Росії, що розплатитися зможе лише в тому випадку, якщо "над Києвом зав'ється прапор РФ".

Знай.uа писав, що озвірілий Жириновський під час мітингу бив людей по обличчю.