Скандальний російський політик потрапив під приціл співробітників СБУ. Так, Володимира Жириновського хочуть допитати в Україні, як свідка.

Про те, що депутата невизнаної в Україні Державної Думи РФ та лідера "ЛДПР" викликала Служба безпеки України повідомляє портал "Політека".

Жириновський
Жириновський

Повістку оприлюднили в газеті "Урядовий кур'єр". Стало відомо, що допит має відбутися вже 27 вересня.

"Підозрюваний громадянин Російської Федерації Жириновський, 25.04.1946 р., який проживає за адресою: Російська Федерація, р. Москва, вул. Ніжинська, 14 у відповідності з вимогами ст. ст. 133, 135, 290, 297 - 5 КПК України викликається на 9 год 00 хв. 27 вересня 2018 року до старшого слідчого в ОВС ГСУ СБ України Македонському В. П. до каб. 716 за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 33", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Жириновський
Жириновський

В СБУ Жириновському повинні вручити підозру, і провести допит у якості підозрюваного. Також буде надано доступ до матеріалів досудового розслідування у кримінальному провадженні №12014000000000292 від 24.07.2014 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальний політик з Росії Володимир Жириновський спільно з деякими співучасниками з власної політичної партії надав роботу українським слідчим.

Генеральній прокуратурі України було видано дозвіл суду на організацію досудового розслідування дій росіян.

Варто нагадати, що одіозний депутат і лідер ЛДПР Володимир Жириновський відзначився черговим прокремлівським маразмом. Сам політик заявив, що війною в Україні американська влада намагається спровокувати "велику" Росію на початок Третьої світової війни, яка буде вестися чужими руками. Крім того, скандальний політик прийняв її за передумову до Третьої світової війни.

Нагадаємо, прапор Росії в Києві: Жириновський знову розкотив губу не в ту сторону.

Як повідомляв Знай.uа Жириновський вляпався "фекальний" скандал.

Знай.uа писав, озвірілий Жириновський під час мітингу бив людей по обличчю.