У Росії можуть принизити пенсіонерів навіть підвищенням пенсій. Мова йде про індексацію виплати ветеранам праці в Брянській області.

Відповідний указ про індексацію підписав губернатор Олександр Богомаз.

У Брянській області РФ з 1 жовтня ветеранам праці збільшать щомісячні виплати.

Передбачається, що щомісячна виплата збільшиться приблизно на 2,5 відсотка. Зараз же брянські ветерани праці отримують надбавку у 368 рублів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тобто до цієї величезної суми в 368 рублів їм додадуть 9 рублів 20 копійок і виплата досягне 377 рублів на місяць.

Варто відзначити, що сам губернатор області Богомаз, який з щедрого плеча "подарував" таку надбавку пенсіонерам, за 2017 рік отримав дохід у мільярд рублів.

Богомаз

Раніше відчайдушні бабки Путіна "перемогли" Капітана Америку в епічному відео. у мережі з'явилося епічне відео з російськими пенсіонерами, які борються за мир своєрідними методами. Головним своїм ворогом вони вважають, звичайно ж, Америку і всіх її героїв, від яких видно лише агресія.

На постановочному відео на збори пенсіонерів нібито вривається Капітан Америка з криками: "USA, USA". Така нахабність обурила пенсіонерів, і вони тут же вирішили дати урок нахабному пройдисвітові.

Натовпом шалені бабки Путіна повалили героя Месників на підлогу і зробили вигляд, що б'ють. Крім того, для більшого приниження героя ненависної Америки вони виносять його тіло на смітник, показуючи, що саме вони знаходяться на стороні світла, миру і добра.

Нагадаємо, загони Путіна розібралися з "гостем з Америки".Шалені бабки Путіна "перемогли" Капітана Америку.

Як повідомляв "Знай. ua", старець Путін зганьбився зі шпаргалкою. Путін так і не зміг прочитати готовий текст.

"Знай. ua" писав, що Жириновський різко прозрів і визнав поразку Росії. "Російська Православна церква зазнала поразки".