В Інтернеті опублікований відеоролик, де Володимир Жириновський жорстко критикує політику Путіна ще в 2012 році. Блогер зазначив, що зараз таке навряд чи можливо з огляду на внутрішню і зовнішню політику Російської Федерації.

Блогер показав досить цікавий ролик, де лідер ЛДПР Володимир Жириновський жорстко розкритикував політику Путіна і розповів, що російський лідер буде робити надалі.

При цьому відеоролик був опублікований напередодні 2012 року, коли, за словами блогера, в Росії була ще якась видимість демократії.

Навіщо Путін втопив космічну станцію? Чому не говориш правду про загибель підводного човна "Курськ"? Хто вбив шахтарів при Єльцині? Так, це був Чубайс. Але ким його призначив Путін? Справжнім міністром нанотехнологій. Чому ви мовчите про справи уряду з Америкою? Ви продали наших моряків. Так скажіть ви вже, що ви просто відправляєте гроші в Америку, щоб не натискати на ядерну кнопку - наголосив з самого початку Жириновський.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слідом Жириновський торкнувся національного питання, яке Путін своєрідно "вирішував" ще до 2014 року. За словами політика, Путін не хоче для російських зробити те, що мають деякі регіони РФ, тобто другу державну мову і культурні особливості, як Дагестан, Інгушетія, Чувашія, Мордва та інші.

Він не хоче, щоб ці республіки мали свою другу мову в якості державної. Путін не хоче, щоб ці регіони мали свою еліту - повідомив Жириновський.

І додав, що в Росії діти викидаються з вікон, спостерігаються економічні злидні і ведеться агресивна політика, яка може похвалитися тільки бойовим потенціалом, що зашкодить іншим державам.

Нагадаємо, що скандальний депутат Державної Думи РФ Володимир Жириновський в черговий раз процитував відомий кремлівський меседж.

Як повідомляв "Знай.uа" Жириновський розповів про перший сексуальний досвід у сараї з хлопчиком.

Також "Знай.uа" писав, що озвірілий Жириновський під час мітингу бив людей по обличчям.