Президент Росії Володимир Путін відчуває, що його рейтинги стрімко падають вниз, тому готовий йти на нові злочини, аби будь-якою ціною втримати в руках владу.

путін
путін

Так вважає російський блогер і фінансист Слава Рабинович, пишуть ЗМІ.

"При виключно низькому рейтингу зараз – він досягає історично мінімальних рівнів – Путіну необхідно щось робити, щоб продовжувати утримувати владу. А він буде її утримувати з однієї простої причини: єдина суть існування режиму Путіна для його членів – це скоювати злочини і ухилятися від відповідальності. Для цього їм необхідно утримувати незаконно узурповану владу", – пише він.

Путін
Путін

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На думку експерта, російський диктатор ні перед чим не зупиниться.

"Спектр можливостей у Путіна дуже широкий. Щоб зрозуміти, що можливо, потрібно подумки перенестися в 2013 рік і запитати себе, чи готовий ти був тоді повністю відкинути як божевілля все припущення про те, що насправді сталося протягом наступних п’яти років. Тоді Путін змінив порядок денний, анексував Крим, почав говорити речі, які були списані, як під копірку, з промов Гітлера – про історичну справедливість, "Новоросію" і захист російського народу; розв’язав війну і влаштував пропаганду по російському телебаченню, зомбуючи крутіше, ніж колись вдавалося Геббельсу", – вважає блогер.

Рейтинги Путіна падають
Рейтинги Путіна падають

Зараз Путін буде максимально намагатися вплинути на рейтинги, вважає Рабинович.

"У 2013 році, коли ціна на нафту становила $110 за барель і на світових ринках була чудова кон’юнктура цін на товари, які експортує Росія, економіка Росії скочувалася в рецесію, абсолютно очевидно маючи негативну динаміку від кварталу до кварталу. Рейтинг Путіна на той момент падав, як камінь. І при цьому він не хотів відповідати перед народом за свої злочини і невміння керувати країною і економікою", – резюмує він.

Нагадаємо, крах путінської диктатури неупинно наближається, імперія неминуче розвалиться за тим чи іншим сценарієм, це лише справа часу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, президент Росії Володимир Путін, згідно з останніми соціологічними опитуваннями, різко втратив підтримку громадян країни з 80% до 67%.

Також Знай.ua писав про те, що у США вирішили точно визначитися з роллю начальника кримських і донецьких терористів.