Через важку хворобу 2 лютого помер народний депутат України першого скликання Юрій Єльченко. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній народний депутат СРСР Валерій Цибух.

Як відомо, Юрій Никифорович Єльченко народився в 1929 році в місті Кагарлик Київської області. Він визнаний членом КПРС з 1953 року і членом ЦК КПУ в 1961 - 1971 р і січні 1975 - 1990 г. З 1981 по 1990 роки був членом ЦК КПРС, з 1984 по 1989 рр - депутатом Ради Союзу Верховної Ради СРСР від Києва, з 1959 по 1985 рр. - народним депутатом СРСР, депутатом Верховної Ради УРСР.

Юрій Єльченко
Юрій Єльченко

У 1991 році Юрій став народним депутатом України 1-го скликання. Політик очолив підкомісію з питань міжреспубліканських відносин Комісії ВР України з питань державного суверенітету, міжреспубліканських і міжнаціональних відносин.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Юрій Єльченко
Юрій Єльченко

Юрій Єльченко
Юрій Єльченко

Юрій Єльченко помер на 90-му році життя, він є батьком постійного представника України при ООН Володимира Єльченка.

Дивіться: Постпред України при ООН Єльченко про смерть Чуркіна

Нагадаємо, до територіального складу України повернуть тимчасово окупований Росією Крим. Це доведеться зробити комусь із наступних президентів Російської Федерації. Політики змушені будуть робити кроки по поверненню анексованого Криму, інакше у РФ не буде майбутнього.

Як повідомляв "Знай.ua", адвокати Віталій Сердюк, Ігор Федоренко та Олександр Горошинський, які представляють інтереси колишнього Президента України Віктора Януковича, повідомили, що 5 лютого презентують результати власного розслідування злочинів, які інкримінують їх клієнту. Також "Знай.ua" писав, Володимир Зеленський лідирує в рейтингу симпатій серед українців.