До територіального складу України повернуть тимчасово окупований Росією Крим.

Це доведеться зробити комусь із наступних президентів Російської Федерації. Політики змушені будуть робити кроки по поверненню анексованого Криму, інакше у РФ не буде майбутнього.

Таку думку висловив російський журналіст Олександр Риклін. Він не підтримав позицію екс-віце-прем'єра РФ Альфреда Коха про те, що будь-яке керівництво ніколи не поверне Україні анексований Крим, так як для будь-якого російського політика це стане політичним харакірі.

"Мені здається, що взагалі-то у будь-якого, або майже у будь-якого наступного глави російської держави просто не буде ніякої іншої опції, крім як повернути Крим, або принаймні почати рухатися в цьому напрямку. Тому що ніякої повернення в цивілізоване співтовариство, а без цього у російської економіки і взагалі у російської держави немає майбутнього, неможливий без цього заходу", - говорить російський журналіст Олександр Риклін.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Путін заявив про плани щодо створення так званого "сухопутного мосту" до Криму.

Експерти аналізують заяву Кремля із занепокоєнням, адже таким способом Путін готує собі безперешкодний доступ до України, пише Радіо Свобода з посиланням на коментар старшого аналітика з питань Євразії американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor Юджина Чаусовського.

Експерти оцінили, що Росії знадобиться від 20 до 30 тисяч солдатів для створення російського "сухопутного мосту" до Криму і приблизно в два рази більше – від 40 до 60 тисяч осіб, щоб досягти Придністров'я.

Як повідомляв раніше Знай.ua, наймолодший в'язень Кремля серед полонених українських моряків, військовий Андрій Ейдер в ув'язненні міг заразитися дуже страшною хворобою - гепатитом.

Також Знай.ua писав про те, що бойовики Путіна, засуджені в Україні за участь на війні у Донбасі, благають Кремль обміняти їх на українських політв'язнів.