Наймолодший в'язень Кремля, серед полонених українських моряків, яких захопили в Керченській протоці, військовий Андрій Ейдер в ув'язненні міг заразитися дуже страшною хворобою - гепатитом.

Про це у соцмережі Facebook розповів адвокат полонених моряків Микола Полозов, він послався на інформацію захисниці Ейдера Олександри Маркової.

"Є серйозні підозри, що пораненого військовополоненого Андрія Ейдера заразили в медсанчастині СІЗО "Матроська тиша" гепатитом В. Якщо аналізи підтвердяться, то це зовсім щось позамежне", - повідомив Микола Полозов.

"Офіційне підтвердження цього буде тільки на початку наступного тижня, коли я особисто побачу епікриз, який все-таки видали Андрію при переведенні з "Матроської тиші" в "Лефортово", - розповіла Маркова.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Есть серьёзные подозрения, что раненого военнопленного Андрея Эйдера заразили в медсанчасти СИЗО «Матросская тишина» гепатитом В. Если анализы подтвердятся, то это совсем что-то запредельное #POW

Geplaatst door Nikolai Polozov op Vrijdag 1 februari 2019

Вона також зазначила, що якщо Ейдер захворів гепатитом не в тюрмі, то до тюремних лікарів є питання, наприклад, чому спочатку про хворобу ніде не вказувалося, чому лікарі не виявили хворобу протягом 2 місяців.

Варто нагадати, що в столиці африканської Кабо-Верде Прае зловили 11 моряків з Російської Федерації, які виявилися наркокур'єрами. На їх кораблі перебувало 9,5 тонни чистого кокаїну. І навіть для Африканського регіону, в якому наркотики – не рідкість, ця знахідка виявилася найбільшою в історії. Про це стало відомо з повідомлення новинного агентства Reuters.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські рятувальники провели евакуацію українського моряка, який був на борту теплохода "Канопус" недалеко від Керченської протоки в Азовському морі. Наголошується, що другий механік судна, громадянин України, відчув себе погано і йому потрібна медична допомога.

"На теплоході "Канопус" людині стало погано, з животом. Зараз йому (теплоходу) дали команду на 455 якірну стоянку йти, яка розташована біля порту Кавказ. Ми подали заявку, там хтось вже зніматиме", – каже компанія-агент судна.

Нагадаємо, Путін нарвався на нові санкції: упертість перемогла здоровий глузд, світ одноголосно "за".

Як повідомляв Знай.uа посол Європи в Москві "дипломатично" плюнув в пику Путіну: звільніть українських моряків.

Знай.uа писав, Путін, рятуй: ув'язнені в Україні бойовики пишуть сльозливі листи, у відповідь – тиша.