Сьогодні у соцмережі Facebook з’явився неоднозначний допис на сторінці у користувача Михаила Шнайдера. З легкою іронією чоловік зазначає, що колишня очільниця Нацбанку Валерія Гонтарєва передає привіт із туманного Лондона.

Публікуємо текст допису без поправок:

"Валерія Олексіївна передає Українцям привіт з туманного Лондона. У неї все просто Прекрасно і Чудово. Вона Щаслива. Адже Лера нарешті здійснила свою заповітну Мрію. І тепер може сміливо Похвалитися: Мільйонами доларів на банківських рахунках, Елітною нерухомістю по всьому світу, Шикарними автомобілями і Шубами. Адже не дарма її улюблений Тост – "Щоб у нас все Було і нам за це нічого не Було". І в неї дійсно Вийшло. Її мрія Збулася. На відміну від Мільйонів Українців, які Втратили всі свої Заощадження в десятках Банків, що лопнули. Таке можливо тільки в нашій Державі. Справжня Фантастика. А точніше Фантасмагорія"...

Валерия Алексеевна передает Украинцам привет из туманного Лондона. У нее все просто Прекрасно и Замечательно. Она...

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 4 februari 2019

Користувачі не стримують емоцій і активно коментують допис.

"Неможливо впізнати, корупція пішла на користь", "Красава. І срати їй на нас з горки. Отак треба вміти награбила і не сіла", "Порох ти гнида кончена це ж твій лучший банкір міра! Народ на жаль довго терпить .... але розплата обов`язково буде", "Шкура продажна. Подавись накраденим",

Слід зазначити, що Гонтарева очолювала НБУ від червня 2014 року. Навесні 2017-го вона написала заяву на звільнення за власним бажанням й не виконувала обов'язки голови НБУ майже рік. Офіційно народні депутати звільнили її з посади лише в березні 2018.

Нагадаємо, курс долара в Україні круто зміниться: коли і наскільки. За словами експертів, до кінця 2021 року курс опуститься.

Як повідомляв Знай.uа, "Досить кошмарити бізнес, заганяєте у пастку всю країну": підприємець емоційно звернувся до влади. Справа всього його життя тепер під загрозою.

Також Знай.uа писав, що королівському життю Гонтаревої після звільнення з НБУ позаздрить навіть Лепс. Колишня очільниця Нацбанку Валерія Гонтарєва після звільнення з посади переїхала жити до Великобританії. За даними ЗМІ, разом із сином вона орендує двокімнатну квартиру в Лондоні, працює в Інституті міжнародних відносин Лондонської школи економіки.