Підприємець Артур Мхітарян оприлюднив у своєму Facebook відеозвернення до чинної української влади.

Він вважає, що справа всього його життя тепер під загрозою через шантаж з боку силовиків.

"Це відео - моє роз'яснення того, що відбувається останнім часом навколо Taryan Group і декількох десятків будівельних і девелоперських компаній в Україні. Невже в момент, коли в нашій країні військовий стан, СБУ нічим зайнятися, окрім як шантажувати приватний бізнес і вимагати квартири за вирішення питань? Я розумію, що зараз після мого відеозвернення на мене можуть "спустити всіх собак", придумають якісь порушення, щоб очорнити мене і скомпрометувати. Можуть почати ставити палки в колеса, блокувати будь-які процеси в моєму бізнесі", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Мхітарян додав, що прогресивний бізнес України часто стає заручником беззаконня, що у підсумку негативно впливає на нашу економіку.

"Упевнений, що мовчати не можна! Якщо силовики не перестануть кошмарити бізнес і спеціально створювати проблеми, заганяти підприємців в пастку, у нашої країни не буде майбутнього! Прошу вас вчинити по совісті, підтримати нас і зробити свій особистий внесок в розвиток вільного підприємництва, щоб не дати корупціонерам привід зайвий раз зробити вигляд, що нічого не відбувається і "замовчати проблему"! Досить кошмарити бізнес!", -підсумував він.

Дивіться: бізнесмен звернувся до влади

ОБРАЩЕНИЕ К ПРЕЗИДЕНТУ УКРАИНЫ Сегодня я вынужден обратиться к Петру Алексеевичу Порошенко, так как считаю, что мой бизнес стал жертвой шантажа Службы безопасности Украины. Это видео — мое разъяснение того, что происходит последнее время вокруг Taryan Group и нескольких десятков строительных и девелоперских компаний в Украине. Неужели в момент, когда в нашей стране военное положение, СБУ нечем заняться, кроме как шантажировать частный бизнес и требовать квартиры за решение вопросов? Я понимаю, что сейчас после моего видеообращения на меня могут «спустить всех собак», придумают какие-то нарушения, чтобы очернить меня и скомпрометировать. Могут начать ставить палки в колеса, блокировать любые процессы в моем бизнесе. Но я готов к этому, поскольку я не хочу становиться соучастником и поощрять беспредел, который разрушает и выдавливает прогрессивный бизнес из страны. Уверен, что молчать нельзя! Если силовики не перестанут кошмарить бизнес и специально создавать проблемы, загонять предпринимателей в ловушку, у нашей страны не будет будущего! Прошу вас поступить по совести, поддержать нас и сделать свой личный вклад в развитие свободного предпринимательства, чтобы не дать коррупционерам повод лишний раз сделать вид, что ничего не происходит и «замолчать проблему»! Хватит кошмарить бизнес! Петро Порошенко Юрій Луценко Volodymyr Groysman Євген Нищук Арсен Аваков

Geplaatst door Artur Mkhitaryan op Dinsdag 11 december 2018

Нагадаємо, стало відомо про заяву Парламентської асамблеї Ради Європи щодо імовірного поновлення санкції проти предстаників РФ. Як повідомляв "Знай.ua", колишня очільниця Нацбанку Валерія Гонтарєва після звільнення з посади переїхала жити до Великобританії. Також "Знай.ua" писав, у США розмірковують над створенням нового військового блоку.