Кандидати в президенти на виборах-2019 подали разом з пакетом документів у ЦВК е-декларацію. На даний момент кандидати в президенти подали декларації за 2017 рік, оскільки декларації за 2018 рік чиновники зобов'язані скласти та подати до 1 квітня. Про це повідомляє РБК-Україна.

Ігор Шевченко

Шевченко вказав у декларації три квартири у Києві, 12 офісів, підвальне приміщення, 20 гаражів, машиномісце та земельну ділянку. Крім того, Шевченко задекларував телевізор, проектор, ювелірні й антикварні вироби, два автомобіля (Toyota і Mersedes-Benz) загальною вартістю майже 900 тис. гривень та знаки для товарів і послуг.

Дохід Шевченка за надання майна в оренду в 2017 році склав майже 4,7 млн гривень. Шевченко задекларував 1,7 млн гривень, майже 1,8 млн доларів, 850 тис. євро готівкою і більш 300 тис. гривень та 491 доларів на банківських рахунках.

Ігор Шевченко

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергій Каплін

Каплін вказав у декларації житлові будинки у Полтаві і Києві, автомобіль KIA за 120 тис. гривень та право на зображення знаку "Рух простих людей", 244 тис. гривень зарплати, 191 тис. гривень у вигляді компенсації вартості оренди житла і 38 тис. гривень у вигляді компенсації вартості проїзду по території України.

Сергій Каплін

Валентин Наливайченко

Наливайченко зазначив у декларації дві квартири в Києві, машиномісце, 4 земельних ділянки, дачний будинок, свідоцтва на знак для товарів і послуг. Крім того, Наливайченко задекларував 39 тис. гривень зарплати дружини. Свої доходи за 2017 рік Наливайченко в декларації не вказав.

Валентин Наливайченко

Віталій Скоцик

Скоцик задекларував два житлових будинки в Київській області, квартиру в Києві, 5 земельних ділянок у Київській області, два автомобіля (Infiniti і Vollswagen) загальною вартістю майже 3,2 млн гривень, авторські права на дві книги і свідоцтво на знак для товарів і послуг.

Крім того, Скоцик задекларував 190 тис. гривень зарплати і понад 2 млн гривень доходу від заняття підприємницькою діяльністю. Дружина Скоцика за рік отримала понад 89 тис. гривень зарплати і 325 тис. гривень доходу від відчуження рухомого майна.

Віталій Скоцик

Андрій Садовий

Садовий зазначив у декларації три земельні ділянки та два житлових будинки у Львові, два автомобіля (Merсedes-Benz і "Шкода") загальною вартістю понад 1,6 млн гривень, акції радіокомпанії "Люкс" вартістю понад 170 тис. гривень.

Згідно з декларацією, дружина Садового є власницею Zaxid.net, радіокомпанії "Люкс", Visma radio-TV, Contact inform, Radio "Continent", Royal Court, телерадіокомпаній "Радіо великих доріг" і "Белком". Крім того, Садовий зазначив у декларації свою громадську організацію "Інститут освіти". Задекларував Садовий і права на знак "Самопоміч".

За рік Садовий задекларував майже 492 тис. гривень зарплати. Дружина мера Львова за рік отримала майже 2,4 млн гривень зарплати, майже 16 тис. гривень допомоги при народженні дитини та 678 тис. гривень кредиту.

На банківських рахунках Садовий зберігає майже 4 тис. гривень, а його дружина має майже 3 тис. гривень у банку і 10 тис. доларів і 15 тис. гривень готівкою.

Андрій Садовий

Євген Мураєв

Мураєв задекларував квартиру в Харкові, готельний номер в Києві і нежитлову будівлю в Харкові, ювелірні вироби, зброю і техніку, автомобіль Lexus вартістю 960 тис. гривень, корпоративні права на ТОВ "Новини 24 години" вартістю майже 16 млн гривень.

Мураєв також вказав у декларації 200 тис. гривень зарплати, 420 тис. Гривень доходу від надання майна в оренду, 191 тис. гривень компенсації для оренди житла, майже 253 тис. гривень відшкодувань витрат, пов'язаних із виконанням депутатських повноважень.

На банківських рахунках Мураєв зберігає майже 4 тис. гривень і 281 євро, а готівкою понад 10 млн гривень, 2 млн доларів і 1 млн євро. Крім того, в 2017 році Мураєв позичив третім особам 523 тис. гривень.

Євген Мураєв

Анатолій Гриценко

Гриценко вказав у декларації дві земельні ділянки і дачний будинок у Київській області, 4 квартири в Києві, два автомобілі (Volvo і Toyota) загальною вартістю майже 1,2 млн гривень і водний засіб вартістю 47 тис. гривень.

Згідно з декларацією Гриценко, його дружина Юлія Мостова є власницею ТОВ "Видавничий дім" ОРМОС ", ТОВ "Комьюніті 8", ТОВ "Анкаріс", ТОВ "СК груп", громадської організації "Хартія-4", а сам Гриценко - власник громадської організації "Громадянська позиція". Гриценко також задекларував права на знак для товарів і послуг "Громадянська позиція".

Гриценко задекларував майже 140 тис. гривень пенсії, майже 15 тис. гривень зарплати і майже 180 тис. гривень відсотків від вкладу в банку. Зарплата дружини склала майже 375 тис. гривень. На рахунках в банках Гриценко зберігає понад 130 тис. доларів, а готівкою - 36 тис. доларів і 120 тис. гривень.

Анатолій Гриценко

Віталій Купрій

Купрій задекларував квартири в Грузії, в Києві, у анексованому Криму і в Дніпропетровській області, а також магазин непродовольчих товарів з офісним приміщенням в Дніпропетровській області, три автомобіля, мотоцикл, водний засіб та причіп.

За рік Купрій отримав майже 250 тис. гривень зарплати, 3 млн гривень доходу від відчуження нерухомого майна і майже 253 тис. гривень коштів на виконання депутатських повноважень. Його дружина отримала понад 997 тис. гривень доходу від заняття підприємницькою діяльністю. Згідно з декларацією, Купрій готівкою зберігає 3 млн гривень, а його дружина - 15 тис. доларів.

Віталій Купрій

Нагадаємо, що Петро Порошенко вже подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом на виборах президента України.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні розпалюються пристрасті через прогнозовану кількість виборців на виборах-2019.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський лідирує в рейтингу симпатій серед українців, які взяли участь в опитуваннях наприкінці січня.