Кандидати в президенти на виборах-2019 подали разом з пакетом документів в ЦВК е-декларацію. На даний момент кандидати в президенти подали декларації за 2017 рік, оскільки декларації за 2018 рік чиновники зобов'язані скласти та подати до 1 квітня. Про це повідомляє РБК-Україна.

Юлія Тимошенко

Тимошенко задекларувала житлові будинки та земельні ділянки в Київській області, квартиру в Києві, колекцію годинників, ювелірні вироби, два автомобіля (Mercedes-Benz і ГАЗ) загальною вартістю понад 1,3 млн гривень. Чоловік Тимошенко є власником ТОВ Geofors і ТОВ Ledi U.

Юлія Тимошенко

За рік Тимошенко отримала 225 тис. гривень зарплати, майже 253 тис. гривень коштів на виконання депутатських повноважень і майже 82 тис. гривень відсотків від вкладу в банк. Чоловік Тимошенко за рік отримав майже 245 тис. гривень іноземного доходу, майже 3,4 млн гривень від заняття підприємницькою діяльністю.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На рахунках у банках Тимошенко зберігає 614 тис. гривень, а готівкою - 290 тис. гривень. Чоловік Тимошенко тримає на банківських рахунках 28 тис. доларів і більше 20 тис. гривень, а готівкою - 194 тис. євро, 360 тис. гривень, майже 358 тис. доларів.

Дмитро Добродомов

Добродомов задекларував квартиру в Києві і три - у Львові, автомобіль Skoda вартістю 155 тис. гривень, акції ВАТ "Львівметал", права на сценарій телепередачі "Громадський рух "Народний контроль".

Добродомов за рік отримав 227 тис. гривень зарплати, майже 253 тис. гривень коштів на виконання депутатських повноважень, 38 тис. гривень компенсації вартості проїзду, 191 тис. гривень компенсації вартості оренди житла, 18 тис. гривень добових у рамках навчального візиту до Стокгольм.

Дмитро Добродомов

На банківських рахунках Добродомов зберігає 63 тис. гривень, 4,3 тис. євро, а готівкою - 170 тис. гривень, 20,6 тис. доларів і 8,7 тис. євро. Крім того, Добродомов зазначив у декларації 10 тис. гривень коштів, позичених третім особам і 36 тис. гривень у вигляді активів у дорогоцінних (банківських) металах.

Олександр Мороз

Мороз задекларував квартиру в Києві, корпоративні права на ТОВ "Редакція газети "Селянська правда від Івана Бокого", майже 45 тис. гривень пенсії і 149 тис. гривень соцвиплат. Дружина Мороза за рік отримала 20,4 тис. гривень пенсії і 400 гривень соцвиплат. На банківських рахунках Мороз зберігає 24 тис. гривень.

Олександр Мороз

Ілля Ківа

Ківа зазначив у декларації гараж, земельну ділянку та жомову яму в Полтавській області, дві квартири в Києві, ряд громадських організацій, ТОВ "Союзенергогаз", майже 144 тис. гривень зарплати і 1 млн гривень готівкою.

Ілля Ківа

Руслан Кошулинський

Кошулинський зазначив у декларації житловий будинок та земельну ділянку у Львові, недобудовані гараж, теплицю і альтанку, автомобіль Nissan вартістю 135,6 тис. гривень. За рік Кошулинський отримав 22,4 тис. гривень зарплати, а його дружина - майже 130 тис. гривень.

На банківських рахунках Кошулинський тримає понад 16 тис. гривень, а готівкою - 80 тис. гривень та 7,3 тис. доларів. Його дружина має 54 тис. гривень готівкою.

Руслан Кошулинський

Олександр Данилюк

Данилюк вказав у декларації земельні ділянки, гараж, дві квартири і житловий будинок в анексованому Криму, корпоративні права на ТОВ "Всеукраїнський центр сприяння підприємницької діяльності", ТОВ "Інформагентство "Гілдхол", Blenheim technologies LLC, ТОВ "Скейн-Україна", ТОВ "ДА+ груп", приватне підприємство "Атлант", ТОВ "Фірма Бекас ЛТД", ТОВ "Скейн ЛТД".

За рік Данилюк отримав понад 620 тис. гривень зарплати, його дружина отримала 1,7 млн гривень доходу від заняття підприємницькою діяльністю. Крім того, Данилюк готівкою зберігає 170 тис. фунтів стерлінгів, а його дружина - 92 тис. фунтів стерлінгів.

Олександр Данилюк

Сергій Тарута

Тарута вказав у декларації нежитловий будинок, гараж, офіс і три квартири в Києві, дві квартири в анексованому Криму, житловий будинок в окупованому Донецьку, квартиру та житловий будинок у Маріуполі, земельну ділянку в Донецьку, земельну ділянку в Києві, житловий будинок у Києві, антикварні вироби, твори мистецтва, два автомобіля "Лексус" загальною вартістю майже 532 тис. гривень, мотоцикл Harley Davidson, цінні папери.

Крім того, Тарута задекларував корпоративні права на ряд компаній, зокрема ТОВ "Азовінтекс", ТОВ "Арт Інвест Груп", ТОВ "Музей історичного культурного надбання "Платар", ВАТ "Телерадіокомпанія "Евростудия", компанії з обмеженою відповідальністю Dargamo Holdings Limited і "Ерроукрест Лімітед", ВАТ "Кальчицький Кар'єр", ЗАТ "ЛОК "Айвазовське", ТОВ "СЕЗ "Азов-схід", ТОВ "Фінансова компанія "Інвестиції-Кватрал-Нерухомість", ТОВ "Фірма "Азолит", ТОВ "Альмінський камінь", ТОВ "Будівельно-Інвестиційна Компанія "Дніпро-холдинг", ПАТ "Дніпропетровський Трубний Завод", ПРАТ "Українська гірничо-металургійна компанія", ТОВ "Футбольний Клуб "Металург", Gdansk Shipyard Spz Group o.o, ПАТ "Артемівський Комбікормовий завод", ПРАТ "Горлівський М'ясокомбінат", ТОВ "Українська гірничо-металургійна Компанія-Львів", ТОВ "Футбольний клуб "Сталь".

Сергій Тарута

Також Тарута вказав у декларації понад 211 тис. гривень зарплати, 240 тис. гривень доходу від надання майна в оренду, майже 240 тис. гривень відсотків від вкладу в банк, майже 130 тис. гривень пенсії, 79,6 тис. гривень - повернення фінансової допомоги, майже 253 тис. гривень відшкодувань витрат пов'язаних з виконанням депутатських повноважень. Дружина Тарути отримала 36 тис. гривень пенсії.

Тарута зберігає на банківських рахунках понад 7 тис. гривень та майже 879 тис. доларів, а готівкою - майже 4,6 млн доларів, 560 тис. євро і 20 тис. фунтів стерлінгів. Дружина Тарути готівкою зберігає 450 тис. доларів. Крім того, Тарута позичив третім особам 3,5 млн гривень.

Володимир Зеленський

Зеленський вказав у декларації житловий будинок і земельну ділянку в Київській області, квартири в Києві, анексованому Криму, Великобританії, паркувальні місця, годинник, три автомобіля (BMW X5, Land Rover і Mersedes-Benz), цінні папери, корпоративні права на ТОВ "Кіноквартал", ТОВ "Студія Квартал-95", ТОВ "Зеларі фіш", Aldorante Limited, Vilhar Holdings Limited, Film Heritage inc, San Tommaso S. R. L., Megiritano Ventures Ltd, ряд патентів, права на знаки для товарів і послуг.

Володимир Зеленський

За рік Зеленський отримав майже 1,6 млн гривень зарплати, 5 тис. гривень роялті від "Квартал ТВ", 207 тис. гривень страхових виплат, понад 4,3 млн гривень від заняття підприємницькою діяльністю, 924 тис. гривень доходу від надання майна в оренду. На банківських рахунках Зеленський зберігає понад 400 тис. доларів, більше 1 млн гривень, а готівкою - 285 тис. доларів, 50 тис. євро і 220 тис. гривень. Дружина Зеленського зберігає на банківських рахунках понад 8 тис. доларів.

Інна Богословська

Богословська зазначила в декларації дві квартири - у Києві та Харкові, ювелірні й антикварні вироби, одяг, твори мистецтва, комплект італійських люстр, автомобіль Toyota вартістю 690 тис. гривень. Богословська є власницею ТОВ "Юридична міжнародна служба" та ТОВ "Курсстенмаш". Крім того, Богословська задекларувала права на книги, біткоїни на 152,4 тис. гривень.

Інна Богословська

За рік Богословська отримала 42 тис. гривень зарплати. Готівкою вона зберігає 180 тис. доларів, 90 тис. євро, 2,8 млн гривень, а на банківських рахунках 440 доларів, 471 євро.

Ігор Смешко

Смешко зазначив у декларації більше 15 земельних ділянок у Київській, Львівській, Черкаській, Одеській та Миколаївській областях, житловий будинок в Київській області, дві квартири в Києві, квартиру в аннексированном Криму, базу відпочинку в Рибаківці (Миколаївська область) та машиномісця, два недобудованих житлових будинки у Київській області, три легкових автомобіля (два автомобіля Lexus і Nissan). Смешко є власником ТОВ "Лагуна" та ТОВ "Бізнес консалтинг центр".

Ігор Смешко

Згідно з декларацією, Він отримав за рік майже 250 тис. гривень пенсії, 12,5 тис. гривень зарплати і майже 95 тис. гривень відсотків від вкладів у банк. Його дружина за рік отримала майже 290 тис. гривень доходу від відчуження майна і майже 43 тис. гривень відсотків від вкладів у банк.

Готівкою Смешко зберігає 270 тис. доларів, а на банківських рахунках - 9,3 тис. гривень, майже 122 тис. доларів, майже 113 тис. євро. Його дружина зберігає на рахунках у банках 5,5 тис. гривень, 70,6 тис. доларів і 3,6 тис. євро.

Юрій Дерев'янко

Дерев'янко вказав у декларації 4 земельних ділянки і три будинки в Київській області, земельна ділянка та будинок у Львівській області, 5 квартир у Києві, два машиномісця, комплекс по виробництву сільськогосподарської продукції в Київській області, 5 офісів в Івано-Франківській області, твори мистецтва, годинники, ювелірні вироби і одяг, 6 автомобілів.

Юрій Дерев'янко

Зарплата Дерев'янко за рік склала понад 240 тис. гривень, ще майже 253 тис. гривень він отримав на виконання депутатських повноважень. Його дружина за рік отримала понад 63 тис. гривень зарплати і 16,8 тис. гривень страхових виплат.

На банківських рахунках Дерев'янко зберігає майже 22 тис. гривень, 5,3 тис. доларів і 65 євро, а готівкою майже 180 тис. гривень, 1,3 млн євро, 2,8 млн доларів. У його дружини на банківських рахунках 11 тис. гривень, 1,8 тис. доларів і 811 євро, а готівкою майже 720 тис. доларів, майже 66 тис. євро, 76 тис. гривень.

Микола Габер

Габер задекларував 4 земельні ділянки в Одеській області, три квартири в Києві, дачний будинок та гараж в Києві та житловий будинок в Одеській області, автомобіль Mitsubishi lancer, корпоративні права на "Експрес-кур'єр корпорейншн", власником якого він є, і "Автодорожне підприємство "Тракт".

Зарплата Габера за рік склала 37 тис. гривень, його дружини - 40 тис. гривень. Крім того, Габер задекларував подарунок вартістю понад 2,6 млн гривень, а його дочка отримала подарунок вартістю 1,3 млн гривень.

Микола Габер

Габер готівкою зберігає 76,6 тис. гривень та 134 тис. доларів, у дружини Габера готівкою 7 тис. доларів, у дочки - 50 тис. доларів. Крім того, в 2017 році Габер позичив третім особам 55 тис. доларів.

Нагадаємо, що Петро Порошенко вже подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом на вибори президента України.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні розпалюються пристрасті за прогнозовану кількість виборців на виборах-2019.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський лідирує в рейтингу симпатій серед українців, які взяли участь в опитуваннях наприкінці січня.