Про те, що народні обранці не дуже перетруджуються в стінах Верховної Ради, вже ні для кого не секрет, але нахабству деяких з них просто немає межі. Черговим героєм, який потрапив в об'єктив камери, став депутат Олександр Кірш, якого відобразили у відомих колон, причому не в самому звичайному вигляді. Відповідне відео виклали на Youtube і на ньому можна побачити, що з депутатом коїться щось недобре.

Автор відео підписав його наступним чином: "Сьогодні в залі Верховної Ради під час засідання журналіст ІА "Голос народу" зафіксував народного депутата Олександра Кірша, який за зовнішніми ознаками дуже був схожий на людину, що віддає душу Богові. Раніше журналістам Голосу народу вдавалося зафіксувати нардепа Дмитра Добкіна, який приймав невстановлені препарати за схожою колоною в тому ж залі парламенту". Реакція користувачів не змусила себе чекати і вони, не особливо соромлячись у виразах, прокоментували побачене на відео.

До цього найбільш популярним любителем колон в українському парламенті був нардеп Добкін, якого неодноразово помічали в якомусь загадковому стані. Відповіддю на всі питання стало відео, на якому він приймає якусь речовину біля колон. Яким чином вони діють на народних обранців, незрозуміло.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що український президент-втікач Віктор Янукович анонсував прес-конференцію щодо свого вироку. Стало відомо, що захід пройде в Москві, куди також приїдуть і адвокати екс-президента. Захист Януковича, якого визнали винним у державній зраді, заявляє, що колишній глава держави буде говорити про свій вирок, тому що "треба дати оцінку цьому "бєспрєдєлу".

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомий астролог розповів, що шанси на повторну перемогу в президентських виборах у чинного президента не такі великі, як здаються на перший погляд.

Також "Знай.uа" писав, що Валерія Гонтарєва плювати хотіла на стан української економіки і прекрасно почуває себе в Лондоні, звідки регулярно постить знімки свого яскравого життя.