Найєм зазначає, що команда «слуги народу» робить дуже яскравий, технологічний, розважальний проект. Але рейтинги самого Володимира говорять зовсім не про те, що він хороший політик чи людина, яка здатна керувати країною

Депутат зазначає, що він став частиною політичної реальності, але його популярність — це не успіх політика, а індикатор відчаю тих, хто не може знайти свого кандидата у виборчому бюлетені.

Повністю пост нардепа можна почитати тут:

И Н Д Е К С О Т Ч А Я Н И Я ВЛАДИМИРА ЗЕЛЕНСКОГО В последнее время часто спрашивают, как я отношусь к Владимиру...

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще
Geplaatst door Mustafa Nayyem op Dinsdag 5 februari 2019

«І ще. При всій повазі до кандидата та його прихильникам, вірити в його незалежність від Ігоря Коломойського — це все одно, що вірити в «сліпий траст» Петра Порошенка, фандрайзинг Юлії Тимошенко, щоб зовсім було зрозуміло, — незалежність Олега Ляшка від Ріната Ахметова.

У цілому, звичайно, можна так вважати, але для цього треба або прикинутися шлангом, або спеціально забути таблицю множення, — додає депутат

Нагадаємо Одесі розстріляли відомого активіста.

У суботу, 22 вересня, біля під'їзду будинку група невідомих напала на одеського громадського активіста, голови міської організації партії "Сила Людей" Олега Михайлика. Потерпілого у критичному стані госпіталізували в лікарню. Про це пише одеське видання "Думська".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Одеській області мешканці Роздільнянського району заблокували рух транспорту по трасі Р-33, пролягає з Вінниці до Кучурган через Балту, Подольськ і Велику Михайлівку.

Також портал "Знай.uа" писав, що автомобіль учасника української лемківської громади в Польщі Адама Вевюрки спалили в ніч на суботу, 8 вересня.

Дивіться перше велике інтерв'ю Володимира Зеленського після його заяви про намір взяти участь в президентських виборах :