Зараз під час передвиборної кампанії зареєстровано 650 порушень з боку політичних сил, однак кримінальних справ проти порушників немає. У чому ж різниця в передвиборних кампаніях в Україні та за кордоном, пояснив народний депутат від партії “Наш край” Сергій Шахов.

“Сьогодні буде обливатися брудом будь-який кандидат, який буде йти попереду, так в нашій державі заплановано. Якщо ми бачили в Америці вибори, вони один одному посміхалися, виходили на дебати, спілкувалися, говорили свої програми, то в нашій країні за всі компанії, і президентські, і парламентські, місцеві вибори, скільки б я не проходив, навіть Шахова поховали “, – заявив він.

Під цими словами Шахов мав на увазі, що під час передвиборної компанії про нього розпустили чутки, що він помер. У його приймальні штаби дзвонили люди і питали, чи живий він.Таким чином політик натякнув, що політичні опоненти будь-якими шляхами будуть домагатися того, щоб “знищити” свого конкурента на виборах.

“Будуть технології застосовуватися будь-які, будуть говорити на Тимошенко, на Порошенка, на Мураєва, на будь-кого, для того щоб ніхто з них не набрав достатньо голосів”, – впевнений політик.

Також недавно Шахов заявив, що політики хочуть, щоб війна на Донбасі тривала. На його думку, це вигідно тим, хто, користуючись війною, грабує країну:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Через таку політику йде грабіж нашої держави, і не мільйони, а мільярди!", – підсумував нардеп.

Дивіться: Сергій Шахов: "Чому не скасували е-декларування для громадських діячів?"

Нагадаємо, Шахов показав, як влада керує кожним голосом на виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", Шахов розкрив головний секрет політиків. Також "Знай.ua" писав, Шахов розповів про брудні технології майбутніх виборів.