У середу, 6 лютого, Центральна виборча комісія оприлюднила інформацію про те, які банки обрали кандидати на пост президента України для відкриття власного рахунку виборчого фонду.

ЦВК
ЦВК

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну інформацію фінансових установ.

У повідомленні йдеться, що Володимир Зеленський вирішив скористатися послугами банку "Глобус". Варто зазначити, що даний кандидат на президентський пост знає про вищевказаний банк не з чуток. Згідно з поданою декларацією за 2017 рік, саме в "Глобусі" у Володимира Зеленського розмішено близько 70 тисяч гривень депозиту.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Окрім того, шоумен має заощадження в ОТП Банку (1 мільйон 8,5 тисячі гривень), а також ПриватБанку (64,12 тисячі гривень). Однак найбільшу суму Володимир Зеленський довірив латвійському ПриватБанку. Тут у нього знаходяться 417 тисяч доларів.

Також стало відомо, що недавно виборчий рахунок в "Мегабанку" відкрила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

У свою чергу, співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрій Бойко скористався послугами банку "Кліринговий дім". А ось головний радикал країни Олег Ляшко довірив свої гроші "Райффайзен Банк Аваль".

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський вже став сенсацією прийдешніх президентських виборів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляють ЗМІ.

Адже, якщо вірити крайнім соцопитуванням, саме Зеленський має найбільшу підтримку населення.

Варто все ж визнати, що на прийдешніх виборах саме Зеленський є дійсно найнеочікуванішим кандидатом у президенти. Одна з його фішок – віртуальність. Діалог з електоратом кандидат веде через відеозвернення в інтернеті, через свої телешоу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський нарешті показав свою команду, котра допомагатиме йому у різних регіонах.

Також Знай.ua писав про те, що останнім часом в Україні тільки й розмов, що про коміка і кандидата в президенти Володимира Зеленського.