Утікач, зрадник та екс-президент України Віктор Янукович у рамках свого «легітимного» звернення до українців приміряв рясу святого – тепер над ним сміється вся мережа.

Янукович вважає, що рішення Оболонського райсуду, згідно з яким він повинен сісти у в'язницю на 13 років, не має нічого спільного з законом.

Янукович у Москві дав свою шосту за весь час втечі прес-конференцію.

"Вирок не має нічого спільного з законом – суцільні порушення кримінально-процесуального кодексу, все побудовано на брехні і ненависті", - сказав Янукович.

Він також розповів про якесь нібито опитування народу, який нібито теж не вірить у справедливість суду.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Народ, коли проводили інтерактивне опитування, народ – в середньому близько 90% – сказав, що не вірить в цей суд, що це політичне замовлення. Ну, вирок був – все зрозуміло – написаний під диктовку влади, і той тиск, яке було на суд, він був безпрецедентним", - підсумував Янукович.

Нагадаємо, Янукович звернувся до українців: неможливо перемогти.

Віктор Янукович прийшов на прес-конференцію, йому є що сказати народу після судового рішення

У Москві розпочалася прес-конференції за участю колишнього президента-втікача Віктора Януковича.

Напередодні про бажання Януковича звернутися до народу анонсували російські ЗМІ.

Як зазначив днем раніше екс-глава держави, він ініціював цю прес-конференція для того, щоб дати оцінку цьому "бєспрєдєлу".

Конференція почалася середу, 6 лютого, 0 13.00 за Київським часом.

"Як ви знаєте, я уважно стежу за подіями в Україні. Мені довелося в своєму житті дуже багато приділяти уваги розвитку цієї держави, якості життя українського народу...", - почав своє звернення Янукович.

Нагадаємо, адвокати Віталій Сердюк, Ігор Федоренко та Олександр Горошинський, що представляють інтереси колишнього Президента України Віктора Януковича, повідомили про презентації результати власного розслідування злочинів, які інкримінують їх клієнту.

Як повідомляв портал Знай.іа суд визнав Януковича невинним.

Знай.іа писав про те, що за високими парканами в селі Гореничі, що під Києвом, проглядається будинок колишнього генпрокурора Віктора Пшонки.

Дивіться: прес-конференція Януковича - повне відео