Позафракційний нардеп, голова виборчого штабу Анатолія Гриценка Віктор Чумак заявив, що у штабі кандидата у президенти знайшли пристрій для прослуховування.

Про це він заявив на засіданні Верховної Ради у середу, 6 лютого. Чумак продемонстрував 5 відповідних пристроїв.

"Хочу показати журналістам на камери ці 5 пристроїв, які було знайдено в штабі кандидата в президенти Анатолія Гриценка. Це пускові пристрої, які запускають відео- або аудіозапис. Ці пристрої можуть бути і в цьому приміщенні", - сказав Чумак.

Він закликав штаби всіх кандидатів у президенти уважно перевірити "все навколо".

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"У мене великий сумнів, що це може поставити якась приватна правоохоронна структура. Думаю, що без втручання держави тут не обійшлося", - сказав нардеп.

Також він висловив припущення, що керівник СБУ встановив прослуховування в кабінеті кожного депутата.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Але до кого звертатися? До керівника СБУ, який прослуховує тут практично всіх депутатів до генерального прокурора, який розповідає якісь дивні речі?" - записав Чумак.

Раніше повідомлялося, що у ЦВК встигли зареєструвати ще чотирьох кандидатів на пост Президента України. Тепер їх, в цілому, 34.

Про це стало відомо завдяки офіційній інформації Центрвиборчкому.

ЦВК
ЦВК

Так, за інформацією ЦВК, новими кандидатами стали самовисуванці Сергій Носенко - старший керуючий директор ТОВ "Інтернешнл Інвестмент Партнерс Україна" і Руслан Ригованов, який вказав свій пост в. о. начальника підприємства "Севастопольський морський рибний порт".

Анатолій Гриценко: досьє, біографія, сім'я, компромат, фото і відео

Відомо, що в переліку є висуванці від партії "Воїни АТО" Сергій Кривонос та від партії "Народний рух України" Віктор Кривенко.

Нагадаємо, Турчинов вперше назвав головні загрози для України у 2019 році.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ванга назвала ім'я майбутнього президента України з того світу.

Також Знай.uа писав, Порошенко терміново звернувся до Путіна через вибори в Україні.