Російський пропагандист і телеведучий Дмитро Кисельов розповів, з якими речами в політиці Путіна він не згоден. Зокрема, він заявив, що в Росії потрібно ввести "цивільний союз". Це свого роду аналог одностатевого шлюбу.

Таку думку він висловив у інтерв'ю іншого російського телеведучого Юрія Дудя. Кисельов зазначив, що писав про це у своїй книзі "Кисельов vs Zlobin. Битва за глибоко особисте".

"Змінити цивільний кодекс. Ввести таку категорію, як цивільний союз. Тобто це не одностатевий шлюб, а цивільний союз. Це інша конструкція. Тим самим ми приберемо всі претензії ЛГБТ, що у нас не можна [укладати] одностатеві шлюби", - розповів телеведучий.

Не побоявся пропагандист розповісти і про помилки Путіна.

"Можна назвати це помилками, а можна — невиконаними завданнями. Окреслення завдання — досягти зростання економіки темпами вищими, ніж середньосвітові – це помилка чи невиконання завдання? Я розумію, що це пов'язане з санкціями, але це завдання має бути виконане обов'язково! Путін каже, що він відповідає за все як президент, і ось це завдання поки не виконане. Путін допускає помилки. Він іноді занадто довірливо ставиться до людей і сам же шкодує, що занадто довірливо поставився до Заходу. Думаю, що були людські, кадрові помилки, про які він жалкує", — завершив Кисельов.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Зазначимо, що Юрій Дудь викликав шквал обурення серед користувачів за такого гостя і вже отримав майже 150 тисяч дизлайків проти 76 тисяч лайків. Це перша програма, в яких негативні відгуки переважили схвальні. Під відео вже більше 50 тисяч кометарів, серед яких переважають негативні, в яких Дудя жорстко критикують за такого гостя.

Дмитро Киселов також заборонив використовувати монтаж для відео. Тому на каналі Дудя з'явилося майже справжній повнометражний фільм. Триваліть інтерв'ю склала 1 годину 40 хвилин.

Нагадаємо, що вся Росія регоче з Кисельова після Дудя: 6 дружин від нього пішли, збіг – не думаю.

Як повідомляв "Знай.ua", скандальний рупор Путіна Дмитро Пєсков привідкрив завісу робочих моментів та "заспівав" чергову оду господареві Кремля.

Також "Знай.ua" писав, Ванга давно назвала майбутнього президента України.