Просто з трибуни українського парламенту офіційний представник президента Ірина Луценко смачно ваматюкалася, після того, як зрозуміла, що переплутала матеріали доповідей.

Про це стало відомо завдяки прямій трансляції із залу засідань Верховної Ради. Варто зазначити, що даний момент з лайкою Луценко вже опублікували на YouTube.

Ірина Луценко повинна була доповісти про перейменування Дніпропетровської області, але, вийшовши на трибуну, почала говорити про спостерігачів від Росії і підготовці втручання у вибори президента. Коли спікер парламенту Андрій Парубій зупинив її і зазначив, що вона доповідає не те, Луценко повернулася до мікрофона і сказала:

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Бляяяха! Вибачте, будь ласка. Зараз візьму матеріали. Вибачте, будь ласка".

Парубій закликав колег зрозуміти Луценка, оскільки "всі знаходяться в стані високої напруженості, приймають важливі рішення, а пані Ірина буде доповідати по ряду законопроектів". Після цього Луценко знову вийшла на трибуну і почала доповідь щодо законопроекту про перейменування Дніпропетровської області.

Варто нагадати, що Генпрокурор Юрій Луценко "додав" до Небесної сотні ще 18 людей. Він заявив, що 18 загиблих в 2014 році на Майдані Незалежності міліціонерів також входять в цей список, тому що є жертвами. Про це він сказав на засіданні комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

"Підкреслюю, мова йде про всі сторони конфлікту, тому що серед Небесної сотні є і 18 загиблих міліціонерів. І ті, і ті - жертви", - сказав Луценко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що війська в Криму підпорядковувалися не керівникам видів Збройних сил України, а виключно керівнику Військово-Морських сил Чорноморського флоту. Цю інформацію повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

"Фактично країну було поділено на три військові зони, одна з яких була в Криму й було окуповано так легко, в тому числі тому, що війська в Криму не підкорялися керівникам видів ЗСУ, а виключно керівнику Військово-Морських сил Чорноморського флоту", - Юрій Луценко.

Нагадаємо, Луценко знає, хто замовив Катю Гандзюк: залишилося небагато.

Як повідомляв Знай.uа адвокати Януковича презентують власний фільм-розслідування злочинів, інкримінованих їх клієнту.

Знай.uа писав, заяву Луценко спростувала адвокат сімей Небесної сотні: справу далеко не закрито.