Зовсім недавно Знай.ua писав про те, яка же насправді людина лідер студії «Квартал 95» Володимир Зеленський. У цьому нам допомагала відома українська віщунка Лана Яр. За її словами, комік виявився позитивною людиною і просто створеним для керівництва країною.

Щоб підтвердити або спростувати характеристику Володимира Зеленського, ми звернулися до гипнотерапевта, енергонумеролога, члена Європейської Ліги гіпнотерапевтів і психологів Тетяні Забзалюк. Вона за допомогою енергонумерологіі подивилася матрицю Зеленського, яка і показала нам, який же він насправді.

Для початку пояснимо, що ж таке енергонумерологія. Це один з глибоких методів вивчення особистості людини, його енергоструктур, потенціалу, здібностей і можливостей в будь-якій сфері життя.

Татьяна Забзалюк по дате рождения может рассказать все о человеке

«Розрахунки відрізняються від класичної нумерології і мають більш глибоку і детальну характеристику, описуючи абсолютно все по одній лише даті народження, - розповіла нам Тетяна. - А що робити, якщо у двох людей однакова дата народження, чи будуть вони копіями один одного? Ні. В цьому і є відмінна і дуже позитивна властивість енергонумерологіческіх матриць. Кваліфікований фахівець визначить, який набір енергій властивий конкретній людині, а що вже не про нього».

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зеленський під мікроскопом

Коміка важко назвати поганою людиною.

Перейдемо до нашого кандидата в Президенти і подивимося, що ж він від нас приховує. Слово - Тетяні Забзалюк.

Основні його якості як людини, особистості

У нього м'яке добре серце. Це його основа. Але це не означає, що він слабкий. Сила розуму, структурне мислення, логіка, сильна інтуїція і оптимізм направляють цю м'якість і доброту в його ж силу. При цьому він добре ставиться до жінок, дітей, людей похилого віку. Він вміє прощати образи і насолоджуватися моментами життя «тут і зараз». Про це говорить і його почуття естетики, краси, вишуканості. У нього однозначно гарний смак.

Які його соціальні якості?

Він природжений лідер і готовий направляти, вести за собою. У нього абсолютно природно виходить глибоко аналізувати ситуації, виділяти з них головні цілі і досягати їх. При цьому у нього є здатність - все, за що він береться всерйоз, у нього виходить на відмінно.

Чи не заважатиме йому гумористичний настрій в інший діяльності?

Абсолютно ні. Почуття гумору дає йому можливість прощати і йти далі, справлятися зі складнощами і рятувати людей від зайвого тиску. Це його баланс між силою характеру і лояльністю.

Владимир Зеленский любит посмеяться

Які ж мінуси його характеру?

Будь-яка людина може все свої мінуси перевести в плюси, якщо буде розвиватися і приділяти цьому увагу. У Зеленського є свої схильності до мінусів. Наприклад, на самому ділі у нього величезна схильність до усамітнення. Але, як ми всі бачимо по його активної публічної діяльності, ці свій мінус він успішно подолав.

При цих всіх якостях, у нього є ще одна особливість - енергія, яка відповідає за виконання бажань. Якщо його бажання і наміри чесні і чисті - вони з легкістю матеріалізуються. Головне тут для нього - подолати свої страхи і сумніви, які можуть гальмувати його на шляху.

Фінансові питання.

Зеленський тут, як і в соціальних взаємодіях - лідер і майстер «золоті руки». Він знає, як вибудувати робочий процес і при цьому не забути про відпочинок, як найбільш раціонально розпоряджатися фінансами. Що саме радує, при цьому він досить щедрий і відкритий для благодійності, допомоги людям і зокрема дітям, сім'ям. Він знаходить баланс між «собі і іншим».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Зеленський сплутав Путіну всі карти в Україні.

Також ми писали, що Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавську і Скрябіна.

А зовсім недавно на Зеленського відкрили полювання.