На днях стало відомо, що кандидат у президенти Володимир Зеленський лідирує у передвиборчих рейтингах. Відзначається, що тут зіграли роль не тільки особистий успіх шоумена, але і помилки влади.

Про це повідомив виконавчий директор аналітичного центру "Український інститут майбутнього" Віктор Андрусів.

Першою помилкою влади є Коломойський. Вірніше, маніакальне бажання перетворити Зеленського в руку Коломойського, що зіграло не проти кандидата в президенти, а за нього.

Ще влітку з'явилися результати фокус-груп, які показали, що антирейтинг Коломойського в рази нижче, ніж Порошенко, Тимошенко, Яценюка та інших. Коломойський не є "суперзлом» для людей. Вони спокійно дивляться телеканал "1+1", хоча чудово знають, кому належить цей канал. Аналогічно вони підтримують Володимира Зеленського, знаючи про його бізнес співпраці з Коломойським. Хтось переплутав свою особисту ненависть до Коломойського, з народною.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Другий помилкою влади є зневага до виборця Зеленського. Його виборець – це людина впевнена в тому, що еліта в країні прогнила, корумпована і зневажлива. Саме тому, всі ці зітхання і ахи, як так може бути, "бидло", "хохли" лише підтверджують те, що думає цей виборець. Тільки раніше він про це здогадувався, а тепер йому це в обличчя кажуть, запевняє експерт.

Нагадаємо, Зеленський торкнув мільйони сердець флешмобом. Скарги у всіх приблизно однакові.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський сплутав Путіну всі карти в Україні. Екс-соратник Януковича розповів, на що розраховує Кремль.

Знай. ua писав, що Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавської та Скрябіна. Їх проводжали під крики "Слава Україні!"