Відомий комік і шоумен, а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський опублікував спільні фотографії з представниками його передвиборного штабу в декількох областях України. У неділю, 10 лютого, про це повідомляє видання "Бізнес.медіа", посилаючись на пост в офіційній сторінці в Facebook.

У Зеленського розповіли: "Ми продовжуємо знайомити вас з крутими людьми - представниками Зе! Команди у вашому місті! Представник Зе! Команди у Кропивницькому - Ігор Спінул".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також Зеленський показав довірених людей в Запоріжжі, Івано-Франківську та Рівному, які тепер знаходяться в представництві кандидата в президенти артиста студії "Квартал 95".

Більшість підписчиків у своїх коментарях під новиною висловили слова підтримки всій команді Володимира Зеленського:

"Зеленський - це наш шанс вирватися із замкнутого кола! Бажаю перемоги", - сподівається Ольга Бєлікова.

"Хлопці, в добру путь, ми вам віримо!", - написав Олег Бондар.

"Ви повинні Перемогти. Люди чекають від Вас Перемоги.", - додала Людмила.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мер Львова і кандидат у президенти України Андрій Садовий піддав критиці провокаційні білборди на вулицях міста з фразами проти його конкурента Володимира Зеленського. Чиновник заявив: "Я можу не погоджуватися з тими чи іншими позиціями Володимира Зеленського. Можу не хотіти бачити його на посаді президента. Зрештою, він – мій опонент на виборах. Але я категорично проти того, щоб кандидату в президенти в моєму рідному місті хтось казав "ти не маєш права балотуватися, тому що ти – клоун".

Як повідомляв портал "Знай.иа": користувачі соціальної мережі Facebook опублікували знімок, назва заходу на якому докорінно відрізняється від того, що на ньому відбувалося за зачиненими дверима. В коментарях люди відзначили сотні поліцейських, яких пригнали до будівлі, а також висловили впевненість у тому, що Порошенко вже ніякий діалог не допоможе разом з грошима, які він роздає.

ТакожЗнай.иа" писав, що експерти високо оцінюють шанси Володимира Зеленського перемогти на виборах президента, але разом з тим вважають, що його повноваження можуть сильно урізати. Справа в тому, що Україна може стати не парламентсько-президентською державою, а виключно парламентською.