У мережі з'явився указ ватажка терористів так званої "ДНР" Дениса Пушиліна з підписом "секретно", в якому він розпоряджається всіляко дискредитувати чинного президента України Петра Порошенка перед майбутніми виборами, повідомляє Obozrevatel.

Документ опублікував на своїй сторінці в Facebook офіцер Збройних сил України з позивним Нічний Сталкер.

"Якщо багато сидіти в Інтернеті, можна наштовхнутися на достатньо цікаві документи. Все ж тезу про те, що РФ і недореспублікі згодні на будь-якого президента України, крім чинного, підтверджується", - прокоментував він під документом.

Так, Пушилін Денис Володимирович наказав "забезпечити цілеспрямовану роботу по інформаційним вкиданням з підписом конкретно зазначених посадових осіб ВСУ".

"У повідомленнях основний упор робити на нібито невдоволення особового складу політикою, яку проводить чинний президент України, і категорична відмова голосувати за нього на майбутніх виборах", - пишеться в одному з пунктів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ватажок "ДНР" закликав брати приклад документ так званого заступника начальника управління народної міліції "ДНР" Едуарда Басуріна, а його "за творчий підхід" за писанину "заохотити грошовою премією в розмірі 3 окладів місячного грошового утримання".

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що президент Росії Володимир Путін знову опинився в центрі насмішок. Цього разу він був висміяний в інтернеті через Послання федеральним зборам РФ, яке заплановане на 20 лютого. Про це повідомив в Twitter кремлівський пропагандист Дмитро Смирнов.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що на території Російської Федерації в декількох містах активісти провели "Марш материнського гніву". Мета демонстрацій - підтримати активістку Анастасію Шевченко. У цієї жінки померла дочка, поки її допитували російські силовики, передає "Ехо Москви". Міста, в яких люди не побоялися вийти на акцію протесту: Єкатеринбург, Ярославль, Орел, Казань, Махачкала, Кіров, Ростов-на-Дону.

Крім того "Знай.ua" писав про те, що інформаційний ресурс терористів "ДНР" "ДАН" "висунули на здобуття" премії "за знання російської мови - все за кричущу помилку на сторінках видання. Про це в Twitter повідомив блогер, який пише під ніком Necro Mancer, пише НП.