Колишня фінустанова Ігоря Коломойського, а сьогодні приватизований ПриватБанк виявився найпопулярнішим банком серед кандидатів на виборах президента-2019.

Центральна виборча комісія назвала банки, в яких кандидати на пост президента України відкрили рахунки своїх виборчих фондів. Про це пише Рoliteka

За даними ЦВК, які були оприлюднені в декількох номерах газети "Урядовий кур’єр", найпопулярнішим банком серед претендентів на головний пост країни є державний ПриватБанк. Саме в цій фінустанові тримають рахунки Сергій Каплін, Ілля Ківа, Олександр Шевченко, Геннадій Балашов, Ігор Смєшко, Олександр Данилюк, Дмитро Добродомов, Аркадій Корнацький, Віталій Купрій.

Другий за популярністю банк серед кандидатів – "Райффайзен Банк Аваль"(належить австрійській групі Raiffeisen). Його обрали штаби Ольги Богомолець, Олега Ляшка, Валентина Наливайченка, Ігоря Шевченка, Віталія Скоцика.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Виборчий фонд Володимира Зеленського відкрив рахунок у банку "Глобус", Петра Порошенка – в Міжнародному інвестиційному банку, а фонди Олександра Вілкула і Сергія Тарути – в ПУМБ Ріната Ахметова.

Рахунки виборчих фондів Євгена Мураєва та Андрія Садового відкриті в державному "Укргазбанку", Анатолія Гриценка – в "Укрексімбанку". Рахунок штабу Юлії Тимошенко відкритий в МегаБанку.

Штаб Інни Богословкої користується послугами ComInBank, що належить британцеві Стефану Пінтеру. Рахунок Юрія Бойка відкрито в банку "Кліринговий Дім" (ключові акціонери – Юлія Льовочкіна та Іван Фурсін).

Нагадаємо, ПриватБанк ввів можливість для клієнтів здійснювати перекази за кордон без додаткового документального підтвердження у сумі до 150 тис грн на добу.

Як повідомляв портал Знай.ua , у ПриватБанку розповіли, як інформація про клієнта працює на користь фінустанови.

Також Знай.ua писав, у ПриватБанку розповіли, як заробили на продажі українцями валюти в системі онлайн банкінгу "Приват24" за перший день введення цієї послуги.