Скандальний депутат від "Оппоблока" Євген Балицький, у якого і так не найчистіше реноме, вирішив потонути в багні по самі вуха і здобути ще більше народної ненависті. Так, в інтерв'ю пропагандистським ЗМІ, нардеп розповів, що найближчим часом поїде в окупований Росією Крим.

Поїздка відбудеться на початку березня. За словами політика, Крим він вважає "своєю землею", з якою пов'язано багато спогадів.

Нардеп зазначив, що знає чимало українських чиновників, які з 2014 року регулярно відвідують Крим, адже потрапити туди надзвичайно просто. Імена Балицький називати не став, оскільки вважає, що політики “почнуть переслідувати”.

Представник «Опозиційного блоку» заявив про сильну пропаганду з боку України, адже ні він, ні його знайомі не бачили переслідування кримських татар, яких нібито садять у в'язницю і вбивають.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скандальний нардеп розповів, що буде організовувати пам'ятні заходи на 9 травня і буде захищати російську мову, адже це — частина його культури.

Нагадаємо, раніше YouTube зажадав від України видалити ролик про злочини Путіна.

У Мережі спалахнув великий скандал, в якому задіяні YouTube, Роскомнадзор і українське ЗМІ, передає Liga.net. Всьому виною – ролик про кримському политзаключенном Емір-Усеине Куку, який, з точки зору росіян, пропагує екстремізм і масові заворушення.

Юридичний відділ YouTube на підставі скарги Роскомнадзора вимагає від українського інформаційного агентства Центр журналістських розслідувань видалити зі свого каналу відео-репортаж про кримському политзаключенном Емір-Усеине Куку. Про це йдеться в листі Мининформполитики адміністрації YouTube і Google, опублікованому в Facebook заступник міністра інформполітики Еміне Джеппар.

Згідно з листом, 4 лютого Центр журналістських розслідувань отримав лист від YouTube з вимогою видалити відео. YouTube мотивував свою вимогу тим, що отримав скаргу від Роскомнагляду про те, що в ролику нібито містяться "заклики до масових безладів, здійснення екстремістської діяльності…", що є порушенням російського законодавства.

Нагадаємо також – прощай Польща: українських заробітчан завалили вигідними пропозиціями.

Нагадаємо, Туреччина та Ізраїль не визнають анексію Криму.

Як раніше повідомляв Знай.иа, в Польщі запанікували з-за українських заробітчан.

Знай.иа писав про бюджетному подорож в Словаччину.

Дивіться: Балицький несе чергову нісенітницю про Крим