Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участі в президентській гонці, до нього підвищена увага. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше підписників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський живе звичайним життям, робить свою основну роботу і просто радіє простим речам.

Так, артист вирішив трохи пожартувати і виклав в мережу кумедне фото, на якому позує біля автобуса, мабуть, під час однієї із зупинок під час свого турне по Україні. Як відомо, команда студії "Квартал 95" їздить по країні і дає концерти в українських містах. На фотографії, яка з'явилася в записі Зеленського, він позує біля відкритих дверей автобуса і спираєтся на нього, розкинувши руки в сторони. Цим фото артист показав, як потрібно оформляти агітаційний автобус кандидатів у президенти.

"Наша політ. реклама на автобусі! Як змогли #ЗеКоманда #зробимоцеразом", - написав Володимир Зеленський у підписі до фотографії. Численні шанувальники артиста і тепер уже кандидата в президенти не залишили без уваги його нову публікацію і почали активно її коментувати.

"А що, так теж можна?!", "Шедевр", "Молодці. Креатив рулить", "Удачі Вам", "Слуга народу! Як не крути", "Шикарно! Жива реклама – це найкраще!", "За кермом міністр транспорту?", "З гумором у Вови все в порядку, насмішив", "Це дуже сильно! Зе!автобус", "Без гумору зараз нікуди! Спасибі вам за рекламу!", "Хочу таку рекламу собі на авто", - пишуть в коментарях до фото Зеленського.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський показав своїх майбутніх виборців.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".