Продюсер студії "Квартал 95", актор та кандидат у президенти України Володимир Зеленський активно бере участь у передвиборчій гонці. Так, у мережі з'явилося відео, на якому анонсовано відкриття офіс передвиборного штабу його команди в Києві.
Відповідне відео з'явилося на сторінках у соцмережах "ЗЕ! Команди".
"Attention, столиця! Зе! Офіс в Києві вже відкрито. Зе! Офіс - це офіційне представництво зе! Команди в місті. Основна мета команди Зе! Офісу - організація набору спостерігачів і захист результатів кампанії в день виборів. За роботою команди Зе!", - йдеться в повідомленні.

Офіс знаходиться на вулиці Велика Василівська, 72 у приміщенні ТРЦ "Олімпійський" на другому поверсі. Команда Зеленського також повідомила про відкриття офісів у Львові, Херсоні, Сумах, Микалаєві, Івано-Франківську та Рівному.

У коментарях користувачі соцмереж і прихильники Зеленського закликали відкривати представництва також у маленьких містах.
"Чекаємо відкриття офісу в Енергодар", - написали в коментарях.
"Харків теж чекає", - додали під відео.
"А в рідному Кривбасі є офіс?", - відзначили в коментарях.
Офіційні представники команди Володимира Зеленського відповіли, що поки відкривають офіси у регіональних центрах.
Також "Знай.ua" писав, Зеленський прокоментував скандальне листування нардепа від БПП Олександра Черненка, у якому обговорювалися варіанти блокування виходу на екрани серіалу "Слуга Народу-3".