Віталій Кличко розкритикував Зеленського як потенційного президента України. За словами мера Києва і легенди боксу, дуже небезпечно, що в президенти йде людина, що раніше не мав політичного досвіду.

Кличко вважає, що Зе!Президент – це те ж саме, що пасажир, який сів за штурвал літака. Заява прозвучала під час Українського ланчу на Мюнхенській конференції з безпеки.

Він зазначив, що йому незрозуміло, коли кандидат у президенти пише свою політичну програму методом всенародного участі. При цьому Кличко пояснив, що хотів би прокоментувати кандидатів у президенти без політичного досвіду.

"Досить креативно сказати давайте писати програму разом з народом. Але це мені нагадує пасажира, який потрапив в кабіну пілота і просить пасажирів ради, як злітати. Я не хотів би опинитися в такому літаку", - сказав мер Києва.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На думку Кличка, це дуже небезпечна ситуація для країни.

Раніше повідомлялося, що актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий зняв відео-звернення до українців. У ньому він розповів про свою дружбу з колегою і кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським. Також Кошовий закликав усіх, хто особисто знайомий з Зеленським розповісти, яким вони його знають.

"В моменти, коли навколо так багато брехні і бруду — підтримка потрібна, як ніколи. Якщо ви знаєте Володимира особисто — розкажіть, яка він людина. Без агітації. Тільки правда, тільки факти", - йдеться у підписі до ролика.

Нагадаємо, Зеленський відкрив штаб у Києві. Команда Зеленського вже відкрила офіс не тільки в столиці.

Як повідомляв Знай. ua, політологи пояснили шалене зростання рейтингів. Ніж "Слуга Народу" завоював любов українців.

Знай. ua писав, що Кошовий жорстко поставив на місце супротивників Зеленського. Актор студії "Квартал 95" висловив свою думку.