У ЦВК прокоментували скандал із кандидатом у президенти Володимиром зеленським, який стосується показу серіалу "Слуга народу-3".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це розповіла глава ЦВК Тетяна Сліпачук, коментуючи заклик Комітету виборців України, який зажадав визнати серіал із Зеленським у ролі президента передвиборною агітацією.

У ЦВК не змогли відповісти однозначно, чи передбачається покарання для кандидата в президенти Володимира Зеленського в разі його відмови сплатити за показ серіалу "Слуга народу-3" з виборчого фонду.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

При цьому сам Зеленський підкреслив, що вважає подібні дії "політичними боями без правил" і "порушенням всіх демократичних норм".

"Мені важко однозначно відповісти. Потрібно розбиратися, в тому числі, коли і за які гроші знімався фільм", - заявила Сліпачук.

"Закон про вибори президента не регулює поняття політичної агітації, політичної реклами та багато інших. Безумовно, потрібно вносити зміни або приймати нове законодавство", - резюмувала глава ЦВК.

Нагадаємо, гуморист і кандидат в президенти Володимир Зеленський розповів про те, що таке електронне урядування і чому воно є ефективним.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Комік переконаний, що політична еліта в найближчому майбутньому повинна кардинально змінитися.

Зеленський вважає, що на даний момент цінність нинішньої правлячої еліти України занадто перебільшена. Він переконаний, що люди корінням вросли в стару правлячу владу і багато хто з її представників займалися політикою ще при СРСР.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на кандидата від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського звернули увагу за кордоном.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Приміром, в Японії нещодавно вийшов матеріал, котрий доступно пояснює різницю між планами коміка та станом речей в Україні на даний час.

Також Знай.ua писав про те, що третій сезон серіалу виробництва Студії "Квартал 95" під назвою "Слуга народу" опинився під загрозою зриву.