В Україні не припиняє збільшуватися кількість проблематичних будівництв. Дана ситуація набирає катастрофічних обертів. І в цей же час у затриманих квартирних ансамблях житлоплощі торгуються абсолютним процесом.

Про це пише портал "Політека".

Фахівці заявляють, що купуючи житлоплощу в одному з таких будинків, жителі не зможуть її продати, а за комунальні послуги буде необхідно оплачувати в декілька разів більше звичайного. Суд заарештував у Києві 14 протизаконно створених об'єктів, в цьому числі 10 квартирних комплексів скандальної фірми "Укогруп" Анатолія Войцеховського.

житло
житло

Правоохоронці та муніципальна влада запевняють, що всі без винятку його об'єкти зводилися на захопленій землі. Їх передали на зберігання до керівництва Національному агентству України з проблем виявлення, розшуку та управління активами, отриманими з корупційних та інших правопорушень (АРМА).

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

У той же час дана кількість проблемних будівництв в Києві вже давно перевалило за п'ятдесят об'єктів. Найбільше їх саме в Дніпровському районі (10 об'єктів). На правому березі першість за кількістю "сірих" будівництв Шевченківський район (16). В цілому по Києву дослідники вирахували близько 70 проблемних будівництв.

Варто нагадати, що монетизація субсидій відбуватиметься одночасно з виплатою пенсії або шляхом виплати готівки в касах державного "Ощадбанку". Про це повідомляє прес-служба Кабміну. Зокрема, пенсіонерам вже повідомили, що вони отримають виплати від держави для оплати комуналки вже в березні, в тому числі за нинішній місяць.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сержанта батальйону спеціального призначення Руслан Рак звинувачують у сутенерстві. Відомо, що співробітник правоохоронних органів шукав клієнтуру в соціальній мережі ВКонтакті. Варто нагадати, що в Україні ця соцмережа заборонена.

Нагадаємо, українців залишать без житла за борги по комуналці.

Як повідомляв Знай.uа в українців відберуть квартири за борги: яка сума в платіжках повинна вас насторожити.

Знай.uа писав, бойовики масово саджають "ветеранів ДНР", Путін оголосив чистку.