Другий президент України Леонід Кучма заявляє, що його обирали на "найчесніших" виборах, на яких не було різних політичних технологій.

Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів.

Зокрема, колишній президент відзначив, що на тодішніх виборах взагалі не було настільки різноманітних політехнічних засобів та методів перемоги на виборах. Крім того він відзначив, що взагалі не розуміє звідки у більшості кандидатів у президенти настільки величезні статки, адже коли він йшов на вибори у нього фактично нічого не було крім старенького автомобіля.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Про що ви говорите? Ми тоді не розуміли, що таке поняття "технічний кандидат". Я вважаю, що ті вибори були найчеснішими. Я перший раз пішов на президентські вибори, у мене взагалі нічого не було, одна машина, яка дісталася мені як колишньому прем'єр-міністру. Тому сьогодні настільки різняться виборчі кампанії, що люди дійсно не вірять, що кампанія може бути чесною. Будь-які вибори зараз пройдуть, обов'язково політичні сили будуть кричати, що була підтасовка, нечесні вибори, будуть робити спробу, не дай Бог, зробити черговий Майдан", - сказав він.

Варто відзначити, що Леонід Кучма двічі поспіль був президентом України: з 1994 по 2005 рік.

Він також висловив сумнів, що найближчим часом на Донбас зможуть зайти миротворчі сили ООН.

Разом з тим варто відзначити, що колишній президент-втікач Віктор Янукович, який знаходиться в РФ, написав лист українцям. Текст листа опубліковано на сторінці прес-секретаря Януковича-молодшого в Facebook.

У листі Янукович назвав криваві події 2014 року "державним переворотом", який, за його словами, привів до того, що Україна в занепаді.

"Замість економічного дива народу показують дешевий фокус за кредитні кошти. Всередині мильної бульбашки – сувора правда: підприємства зруйновано, ринки збуту продукції втрачені, українці масово виїжджають на заробітки в інші країни, щоб врятувати себе від жебрацького існування за межею бідності", – пише Янукович.

Нагадаємо, Порошенко попередив про підготовку військового удару.

Як повідомляв "Знай.ua", Кваснєвський порівняв Зеленського з Трампом.

Також "Знай.ua" писав, що всесвітньо відомий актор відмовися від нагороди президента Росії.

Кучма пояснив, чому до виборів не буде обміну заручниками