Буквально недавно прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зганьбився на всю країну завдяки своїй свіжій публікації в соціальній мережі Twitter. Так, в своїй заяві політик пообіцяв зменшити реальні доходи українців.

«Я зроблю все, щоб захистити людей, знизити інфляцію і зростання реальних доходів», - написав у своєму профілі глава українського уряду.

Примітно, що після того, як користувачі соцмережі помітили помилку, запис було видалено зі стрічки Гройсмана, проте в кеші все ще можна знайти оригінал цього «перла».

У своїй оновленій публікації Володимир Гройсман з натхненням обіцяє знизити інфляцію, підвищити доходи, стабілізувати валюту. Більш того, він заявив, що «планується економічне зростання». Однак потім додав, що на ситуацію значно вплинуть президентські вибори в Україні, які пройдуть вже 31 березня.

Раніше ми писали про те, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що на рішення Кабінету міністрів олігархи не впливають.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Володимир Гройсман

На думку прем'єра, не потрібно демонізувати олігархів, адже вони сьогодні дбають про свою репутацію і прозорість бізнесу, взаємодіють із глобальним світом і це вже не той "божевільний бізнес" 1990-х років.

Нагадаємо, що в Україні взяли проект про перерахунок виплат окремим категоріям пенсіонерів. Тим, чия пенсія становила понад 5 тисяч гривень у рамках закону «Про загальнообов'язкове пенсійне страхування» до виплат ще додадуть зверху тисячу гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, в 2019 році Україна може досягти стабілізації національної валюти. Таку заяву зробив український прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Він упевнений, що виборчий процес впливає на економічне зростання не зовсім позитивно.

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Садовий просуває свою кампанію вже давно, м'яко кажучи, не дієвим способом: з'являтися в магазині солодощів, або навпаки - позувати біля намету з агітаційними листівками - це відгомін минулого.