У мережі набирає обертів флешмоб, який присвятили бездоріжжю України. Він називається "Гройсман, де дороги". Ініціатором виступив користувач Igor Khokhych на своїй сторінці в Facebook.

"Враховуючи, що разом зі снігом йдуть всі обіцяні Гройсманом дороги, пропоную флешмоб.. Давайте постити фотографії ям на дорогах з тегом: #ГройсманГдеДороги?" - написав він з публікацією декількох фотографій.

Флешмоб підхопили українці і знімки невтішного стану доріг почали викладати на своїх сторінках у соціальних мережах, як пересічні українці, так і політики, і навіть кандидати в президенти.

Деякі користувачі з почуттям гумору навіть вирішили виміряти ширину і глибину деяких ям з допомогою київського торта.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Шукайте поруч плакати Порошенка з Томосом, Юля з "Я вірю"і Капліна з "В 4 рази снижу". ЯК? Як вони по таким дорогам встигають їх встановлювати?", - дивуються користувачі.

А це "чарівний Київ", Солом'янський район.

Прем'єр-міністр України відреагував на претензії українців і відповів в досить жорсткій формі. 6 лютого на засіданні уряду він пояснив, що в Україні дороги не ремонтувалися десятиліттями. З цієї причини місцями їх зношеність сягає 90%.

"Але я просив би розмежувати претензії. Зруйновані дороги, які? Які не ремонтувалися. А відновлені нами дороги - у нормальному стані", - заявив прем'єр.

Володимир Гройсман запевняє, що існує затверджений план ремонту доріг та керівництву областей віддано розпорядження його дотримуватися. Також він подякував простих українців за терпіння.

"Всі області мають чіткий план завдань, який потрібно виконувати, щоб дороги були кращі. Я розумію, що поки не всі дороги, по яких їздять люди є якісними. Це правда. Але я точно знаю, що з кожним роком кращих доріг буде все більше. Принаймні, як прем'єр-міністр, як наша урядова команда ми це гарантуємо, і ми це зробимо",- зазначив Гройсман.

Нагадаємо, Гройсман потрапив у гучний скандал. Над розмитою дорогою, поковыряной ямами, з'явився рекламний плакат, як німий докір уряду Гройсмана.

Як повідомляв Знай. ua, прем'єр жорстко відповів на флешмоб в свою честь. Гройсман так прокоментував флешмоб про українське бездоріжжя.

Знай. ua писав, що Данилюк розповів, як Гройсман грабує народ. Гройсман хоче незалежності від Порошенка.

Дорога у Європу через ж.....пу.

Geplaatst door Юрій Лисий op Donderdag 29 maart 2018