Угрупування російських війск готується до нового наступу на територію нашої країни. Про це заявив Петро Порошенко в ході дебатів Генасамблеї ООН. Президент України прямо сказав про те, що ударне угрупування військ РФ готове до воєнного удару на наші території.

Президент України розповів, що на зараз на Донбасі перебувають 35 тисяч бойовиків, яких контролює Росія. Тако він додав, що у війні проти нашої держави їм допомагають війська РФ.

Петро Порошенко спеціально для країн-членів ООН зазначив, що на Донбасі 496 танків, 9338 броньованих бойових машин, 128 реактивних систем залпового вогню, 776 артсистем, - усе це Росія перекинула на наші території.

Президент сказав, що доказом причетності та вторгнення саме Росії на територію Донбасу є новітні системи радіоелектронної боротьби та розвідки, електронні системи глушіння, які випускаються тільки в Росії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше ми писали, що участь Петра Порошенка у виборах президента України опинилась під загрозою зриву. Проти чинного гаранта був поданий судовий позов, позивачем якого виступив інший кандидат в президенти Віталій Купрій.

Нагадаємо, в Одеській області невідомі правопорушники зламали і рознесли офіс передвиборного штабу чинного президента України Петра Порошенка.

При цьому представник штабу розповів, що з офісу нічого не зникло. На даний момент на місці інциденту працює слідчо-оперативна група Окнянського ОП і кінологи з собаками.

Як повідомляв Знай.uа, за прогнозами соціологів, у відомого українського шоумена Володимира Зеленського є великий шанс перемогти у другому турі президентських виборів. Експерти стверджують, що комік може обійти Порошенка і Тимошенко.

Також Знай.uа писав, что проникливий лист польського депутата до героїв Небесної сотні вразив українців: "Ти дав віру мільйонам".