В Одеській області невідомі правопорушники зламали і рознесли офіс передвиборного штабу чинного президента України Петра Порошенка.

Раніше повідомлялося, що зухвала пригода сталася 19 лютого, в селищі Окни Одеської області. Відомо, що зловмисники влаштували справжній погром в офісі передвиборного штабу кандидата в президенти Порошенко.

У той же час в обласній поліції зазначають, що невідомий зламав вхідні двері, потрапив в офіс Порошенка, де влаштував безлад, а також розбив дорогу комп'ютерну та оргтехніку. З місця події зловмисник зник.

При цьому представник штабу розповів, що з офісу нічого не зникло. На даний момент на місці інциденту працює слідчо-оперативна група Окнянського ОП і кінологи з собаками.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Крім того, слідчі органи поліції вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Досі вживаються заходи щодо встановлення обставин події та особи, що скоїла правопорушення.

Також ми писали про те, що Петра Порошенка різко розкритикували в Харкові. Так, під час планових поїздок президента України Порошенка у Харкові відбувся неоднозначний скандал. Під час від'їзду з місцевої філармонії один з присутніх чоловіків різко відреагував на слова президента: "Я вас всіх люблю".

Нагадаємо, у виборчому штабі кандидата в президенти України Петра Порошенка повідомили, що вже витратили на передвиборну кампанію близько 70 мільйонів гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, звинувачення з боку лідера партії "Батьківщина", кандидата в президенти Юлії Тимошенко в порушенні виборчого законодавства у виборчому штабі чинного глави держави Петра Порошенка відкинули.

Також портал Знай.uа писав, що в Івано-Франківську на зустрічі президента Петра Порошенка, яка проходить в обласному драматичному театрі, пускали тільки за списками. Люди, які прийшли на зустріч з гарантом, залишилися по той бік дверей.