Офіційний Будапешт назвав закон про освіту в Україні "полуфашистским" і зажадав внести в нього зміни, про що заявив глава адміністрації прем'єр-міністра Угорщини Гергей Гуйяш. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби уряду країни.

Гуйяш підкреслив: "Україна на даний час має уряд, яке зневажає права меншин, яке прийняло "полуфашистский" закон про освіту". Також він додав, що Угорщина і надалі продовжить наполягати на внесення Україною змін до законодавства.

Крім цього, політик висловив і своє ставлення до майбутніх президентських виборів в нашій країні. З цього приводу він заявив, що "щиро сподівається, що Угорщина зможе достукатися до нової адміністрації, оскільки вони не змогли спілкуватися з нинішньою".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що згідно з дослідженнями соціологів, у другому турі майбутніх президентських виборів слід очікувати нинішнього гаранта і відомого шоумена Володимира Зеленського. За результатами опитування, якби голосування проводилося вже в найближчу неділю, то серед тих, хто визначився з вибором і планує голосувати, 24,7% віддадуть свій голос за Зеленського, 19,2% - за Порошенка і Тимошенко - 15,9%.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": російський дипломат Сергій Лавров зробив чергову неадекватну заяву – він переконаний, що Україна незабаром планує провокацію з метою прорватися до Керченської протоки. Крім того, Лавров заявив, що до цього планується залучити і НАТО. На його думку, правила проходження в протоку будуть порушені, так само як і всі заходи безпеки.

Також "Знай.uа" писав, що Юлія Тимошенко висловила свою думку про участь у майбутніх президентських виборах Володимира Зеленського. За її словами – це експеримент, який наша країна не переживе. Вона заявила: "Або після президентських виборів Україну піднімуть, і піднімуть люди, які знають, як це робити. Або, якщо в черговий раз будуть над Україною на президентських виборах поставлені експерименти і Україна почне далі котитися в цю прірву, то тоді відповідати за результати будуть ті, хто такі результати зробив: виборці України".