В Білорусі останнім часом дуже неспокійно, що є результатом агресивної поведінки Російської Федерації по відношенню до всіх сусідніх країн. Президент країни Олександр Лукашенко висловився з приводу того, наскільки важким є життя президента. Несподіване зізнання він зробив під час зустрічі з курсантами та викладачами Військової академії, про чим повідомляє прес-служба глави держави.

Лукашенко заявив: "Всі мої сини президентами бути не хочуть". Також президент додав, що для кращого розуміння президентського життя його треба прожити, проте цього він нікому не побажає.

Варто відзначити, що заворушення в Білорусі досягли небачених масштабів, в результаті чого допускається проведення позачергових президентських виборів. Масла у вогонь підлила заява колишнього генерального секретаря НАТО, який сказав, що країні необхідно термінове реформування, інакше вона може повторити долю України з анексією території і війною. З цієї причини можливі перевибори у середині квітня поточного року.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Про це на своїй сторінці в соцмережі міркував аналітик Українського інституту майбутнього Ігар Тишкевич. Якщо Білорусь зважиться на дострокові вибори, то це буде означати, що Мінськ поспішає і готовий внести зміни у виборчий кодекс Білорусі, або в правозастосовній практиці. Країні дуже необхідний позитивний відгук від США і країн ЄС. З його слів можна зрозуміти, що факт дострокових виборів може означати наявність позитивних звісток від основних партнерів країни, а також певних гарантій готовності піти на поліпшення відносин, які відбулися.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Тимошенко заявила про те, що участь Зеленського у виборах – це небезпечний експеримент, який наша країна не витримає. Політик вважає, що за весь час незалежності Україна перебуває у розвитку біля самого дна.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Петро Порошенко різко активізувався напередодні президентських виборів. З цієї причини він почав багато міркувати про війну на Донбасі і заявив, що говорити з країною-агресором треба виключно з позиції сили.

Також "Знай.uа" писав, що студія "Квартал 95" жорстко пройшлася по всім нинішнім політикам, яких висміяла в новому відео.