Відомий український гуморист, лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський після відкриття накопичувального рахунку свого виборчого фонду вклав 23,2 млн гривень на агітацію для передвиборної кампанії.

Про це стало відомо завдяки повідомленням спікера штабу Зеленського з питань ходу передвиборної кампанії Дмитро Разумков в інтерв'ю для українських ЗМІ.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"З моменту, коли було відкрито рахунок витрачено 23 млн 143,5 тис. гривень. Можете порахувати, скільки в день обходиться кампанія. Скільки всього коштів надійшло на виборчий рахунок точно сказати не готовий, але ми обов'язково відзвітуємо детально про наповнення фонду і витрати", - заявив Разумков.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відомо, що інформація про відкриття Зеленським рахунку виборчого фонду було офіційно оприлюднено 6 лютого. Відповідно, середні витрати Зеленського на один день передвиборної кампанії складають близько 1,5 млн гривень.

Варто нагадати, що чинний президент Петро Порошенко і комік Володимир Зеленський виходять у другий тур президентських перегонах. Про це свідчать результати загальнонаціонального соціологічного дослідження центру соціальних і маркетингових досліджень "Социс", який провели з 8 по 18 лютого 2019 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Юлія Тимошенко переконана, що участь у виборах президента України відомого коміка Володимира Зеленського - це експеримент, який країна не переживе, про що вона повідомила на прес-конференції. Політик заявила про те, що велика кількість кандидатів – це позитивне явище для українців. Вона вважає, що це прояв демократії в країні.

Нагадаємо, Кравець із Квартал 95 здала всі козирі Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський переможе: Фесенко пояснив феномен слуги народу.

Знай.uа писав, Ющенко назвав 5 вимог до майбутнього президента України.