У суботу, 23 лютого, у Львові стартувало засідання Ради регіонального розвитку області. На ньому був присутній чинний президент України Петро Порошенко. Він заявиви, що зараз в країни є два головні вороги - це Росія та бідність.

Про це Порошенко заявив під час свого виступу на засіданні.

"В України зараз два ворога: РФ ... і другий ворог - це бідність" , - сказав він.

Поршенко також додав, що Росія є країною-агресором, і що Україні потрібен "холодний мир" з Москвою, щоб війська агресора, його озброєння були прибрані.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також глава держави підкреслив, що "принципово важливо, щоб економічне зростання було точно відображений в кишені пенсіонера з Жовкви або шахтаря з Червонограда".

Крім того, Порошенко наголосив на необхідності перетворення України в "велику країну вільних, багатих і щасливих людей" .

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Успіхи децентралізації це яскраво доводять, у нас це точно вийде" , - резюмував чинний президент.

Також під час засідання Ради Регіонального Розвитку Петро Порошенко заявив, що у минулому році майже три мільйони туристів відвідали Львівську область.

"У минулому році майже три мільйони туристів відвідали Львівську область, більша частина з них – іноземці. Наша конкурентна перевага – особливі, щирі, приязні люди. Україна – фантастичний напрямок, де кожен іноземний турист може відчути емоції та пережити новий досвід", – сказав Порошенко.

За дорученням Президента України Петра Порошенка кожна область в розрізі кожного населеного пункту сформувала перспективний план розвитку територій на 2019 – 2021 роки. Так, під час засідання Ради регіонального розвитку Львівської області презентували план її розвитку до 2021 року.

Нагадаємо, що Романенко назвав усі мінуси політики Порошенка: нічого, крім c*ача не приніс.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мережі набирає популярність проект #ВибориБезБрехні, де аналізуються висловлювання кандидатів у президенти і їх слова перевіряються на чесність.

Також "Знай.uа" писав, що Гриценко розповів, як Порошенко нацькував на нього тітушок: жорстоке і безкарне побиття.